Eerste aankoop , snel in huis en zit zeer comfortabel
Altijd snel geleverd en netjes verpakt.
Geweldige service
Snelle levering, goede service berichtgeving
You may trust.
Goede customer service, en flitsende shorts!
Keurig volgens afspraak geleverd en zelfs nog een kleine attentie erbij. Dast is service/klantenbinding
Bij iedere bestelling, lag het pakketje binnen 1 a 2 dagen in de brievenbus. Vaak een leuke kaart of een folder of een klein presentje erbij.
Telefonisch goed bereikbaar voor advies en snelle levering
Snelle levering & goede service!
Product volgens bestelling. Levertijd bezorging volgens afspraak na 1 werkdag. Leuke kleine attentie en kaartje bijgesloten.
Leuk kaartje bij de bestelling , op voorhand verwittigd dat bestelling niet volledig zou zijn . Verder juiste items dus top . Wacht alleen nog io ontbrekend item . Jullie hebben in ieder geval een klant aan mij als ik nog iets nodig heb .
Ongelooflijk eerlijk en vriendelijk en behulpzaam Ik koop niet snel via internet maar hier bij hen voel ik me thuis Luc Bex
Veel keuze en snelle levering.
Zoals we niet anders gewend zijn. Duidelijk, vriendelijk, snel, correct.
Mooie 3-pack Addicted Mesh Trunk Tropical. Goede kwaliteit, mooi en comfortabel materiaal en snelle levering. Zeker de moeite waard om in je collectie te hebben.
Groot en mooi assortiment met bekende merken. Ik bestel hier altijd graag! Met vragen wordt ik erg goed en snel geholpen. Hele fijne site!
Zit heel lekker en cocring is heel leuk om er bij te krijgen
Elke maand bestel ik een mysterie underwear en elke maand wordt die beter, mooier en sexyer. Kwaliteit en service staan voorop bij Bibo Fashion en dat dat zie je aan alles
Vlotte en snelle levering. Uitstekende service en top kwaliteit
Ruime keuze, gebruiksvriendelijk! Snel geleverd en de geschreven kaart maakt het persoonlijk. Tnx! Groet, Sidney!
Steeds snelle levering Vaak leuke attenties extra Prijs kwaliteit top
Niet alleen worden de producten snel geleverd, de service is super. Reageren snel en vriendelijk op emails! aanrader!
Na de snelle levering bleek dat een aantal items niet paste, gekozen voor een ruil van goederen die keurig verrekend zijn. Goede snelle en persoonlijke service.
Volgende dag afgeleverd.