Supper

Volgende dag afgeleverd.

Kwaliteit / correct / tevreden

Ik beveel deze onlineShop aan, correcte levering (zelf ingepakt). Degelijke kwaliteit en zeer tevreden van product.

Retour snel terugbetaald

Een bestelling teruggestuurd, binnen twee dagen ontvangstbevestiging hiervan ontvangen. Weer binnen twee dagen geld op mijn rekening. Dit is een review waardig.

Snelle goede service en snel geleverd. Altijd een persoonlijke kaart erbij en iets extra’s of iets leuks.

goede en snelle levering volgens afspraak

Er was wel wat mis met de zending, maar dat kon kosteloos opgelost worden, goed geregeld dus. Netjes verpakt ook.

Ze zitten super goed Super fijne stof goede kwaliteit En echt een geweldig service

Excellent!

Ruim aanbod op de website, prettige interface, snelle en nette levering. Ik heb totaal geen op- of aanmerkingen! Ga zo door BibiFashion!

zeer goede service en vlotte levering

Bibo Fashion laat niet na u te contacteren wanneer er enige twijfel bestaat over een zending wat ik hier dan ook een must vind.

Snel discreet leuke dingen

Bestellen is heel eenvoudig. Leuk assortiment discreet en snel via de post. Vaak leuke attentie... super.

Jullie doen wat jullie zeggen te doen! en tevens top kwaliteit. thx&gr.

Top kwaliteit en prima service.

Geweldig bedrijf!

Mooie producten, top kwaliteit! Persoonlijke service!

perfecte afspraken

goede afspraken en heel goede kwaliteit van mijn goederen

Snelle levering zoals altijd

Fijne website, bestellen gaat makkelijk en alles wordt snel verzonden. Top service dus!!

heel vlot en gebruiksvriendelijk

heel goed

leuke heren winkel

snelle ontvangst , heel scherpe prijzen met een leuke verassing erbij

Zeer goede service

Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Uitstekende service

Goed assortiment en snelle levering

Great!

Really good service, fast delivery and orders to my expectations. Personal touch is much appreciated.

2 bestellingen aangevraagd, beiden perfect verstuurd, goed te volgen tot de levering. Producten beantwoorden ook exact aan de verwachtingen! Hier ga ik nog gebruik van maken !

Super snel en goed

Snelle levering, fijn om een cadeautje te krijgen (ik veronderstel vanaf een bepaald bedrag)

De beste keus in sexy mannenondergoed

De dienstverlening van BiBo is helemaal prima, maar voor mij ligt de waarde van BiBo primair in de collectie sexy mannenondergoed. Ook al puilt de ondergoedlade uit, het is iedere keer weer een feest om jezelf te verwennen met nieuwe aanwinsten.

Mooie spullen voor nette prijzen

Kleding past perfect en leuk geprijst

Wat een super service

2 zwembroeken besteld, 1 was niet naar mijn zin. De ander helemaal goed! 1 zwembroek retour gestuurd, binnen 24 uur een mail dat hij ontvangen was en binnen 48 uur het geld alweer terug op mijn rekening! Super netjes! Volgende keer bestel ik hier zeker weer

Love it

Snel geleverd. Thanks guy's love it

Service

Sneller reactie, goede service En een mooi assortiment. Op vragen wordt snel gereageerd.