Sneller reactie, goede service En een mooi assortiment. Op vragen wordt snel gereageerd.
Zoals altijd, snel en met een persoonlijke noot.
Fijn assortiment, goede prijs kwalitiets verhouding, snelle levering
De collectie ES en Addicted is erg leuk en compleet. De levering vindt direct de volgende dag plaats en retourzendingen worden keurig (en vlot) afgehandeld.
Prima en comfortabele pasvorm.
Top artikelen en super service! Ik ga zeker veel meer bestellen;)
Altij tevreden
Super goede service
Ja
de bestelling wordt snel en vakkundig geleverd mooie collectie
Bestellingen worden doorgaans snel geleverd met een persoonlijke touch.
Elke keer als iets bestel komt het binnen twee dagen vind ik echt super en altijd een kaartje erbij goed bezig zeg ik
goede snelle service met attent kaartje erbij, top!
Ik had een bestelling geplaatst en deze werd zeer snel geleverd + ook leuk het compliment kaartje TOP services
Het kaartje was een leuk extraatje dat het heel persoonlijk maakte.
Besteld en snel en netjes geleverd
Van een goede webshop mag je verwachten dat ze op tijd en juiste artikelen leveren. Maar bij BiBo is het altijd een feestje om je pakketje te ontvangen. Altijd een verassing erbij en kaartje van Luut. Dankzij het voortdurend vernieuwd assortiment blijf ik bestellen. Het is een spannend cadeautje voor jezelf in deze vrije saaie periode.
Juiste product ontvangen op het juiste moment. Precies volgens afspraak en verwachting
Een uitstekende online winkel ervaring. De meest uiteenlopende collectie ondergoed,zowel om dagelijks te dragen als voor speciale avondjes of feestjes. Een zeer tevreden klant uit belgie die nog meer hier zal kopen.
Leuk om bestellingen bij jullie te plaatsen en snel en goed bezorgd, dank je wel Luc voor je kaartje
Alles wat ik binnen krijg is 9 van de 10 x geweldig er is altijd een beetje ruimte voor verbetering. Maar al bij al ben ik altijd tevreden over wat ik binnen krijg!
duidelijk site waar de overzicht , service en communicatie perfect was
Goed! Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Keurig verpakt met een leuk kaartje erbij. Persoonlijke aandacht en service.
Bij vragen over een bepaald artikel krijg je dezelfde dag antwoord op een vriendelijke manier. De bestelde artikelen worden snel geleverd.