Snel, accuraat, no bull shit. Zo hoort een (web)winkel te zijn!
Zeer snelle levering! Super tevreden met m'n bestelling. Aanrader!
Snelle levering en uitstekende service!
Prachtige producten, goede service en ruime keuze. Bibo Fashion is top!
Goed passend mond/neuskapje.
Snelle levering, duidelijk en persoonlijk!
Tussen de bestelling en de levering zit maar 1 dag, super snelle levering en netjes verpakt een een leuke extra verassing in je pakket, kortom heel goed geregeld.
Ondanks dat de modellen boxers niet helemaal op mijn lijf gesneden waren, kwamen ze wel in no time, en was de kwaliteit uitstekend. Verder werd ik verrast door diverse bijgesloten cadeaus. Top zaak, aan te raden voor mooi en speciaal ondergoed.
Is goede. Goed service . En lekker
Nog dezelfde dag antwoord op een mail van mij.
Correcte en snelle levering
Aantal keer al besteld en in de winkel gekocht( toen deze nog open was). Altijd n super service en top klantvriendelijkheid! Ga zo door!
Snel geleverd en de artikelen voldoen aan de verwachtingen.
Super snelle levering! Zeer te vreden met me bestelling. Een aanrader!
Uitstekende service
Steeds snelle en correcte levering en leuke verrassing. Kwaliteitsproducte
Kon eerst mijn bestelling niet plaatsen.Nam telef. contact.Alles lukte nadien.Vrijdagnamiddag bestelt zaterdag in huis .Mooie boxers Top!
Correct, informatief en hele snelle levering
mooie spullen, prima service.
Levering zoals beloofd. En top kwaliteit. Wat meer moet ik zeggen
Er werd snel om mail gereageerd. Klantvriendelijk benaderd.
Mooi overzichtelijke site met mooie slips etc. De service is ook prima. Laatste keer foutje bij de bestelling en binnen 2 dagen weer opgelost...Top!!
De keuze was reuze en het was duidelijk wanneer een artikel niet voorradig is; verder goede bezorging incl retour!
3 heren slips gekocht.best prijzig maar goed. mooie slip om te zien maar voor blijft een punt zitten dat is jammer verkeerd gestikt.
Snelle levering volgens afspraak! Prima kwaliteit!