Goede kwaliteit producten, modern uitdagend TOP.
Correcte levering en alles op tijd.
Snel verzonden. Mooi aanbod
Ik had een zwembroek besteld maat L, de maat van mijn onderbroek. Bij de levering bleek L overeen te komen met maat 34 terwijl ik bij spijkerbroeken minimaal 36 heb. Omgeruild in maat XL of maat 36. Het hele proces snel afgehandeld en geld stond binnen een week weer om mije rekening.
Tanktops en shorts voor festivals altijd de leukste! En zeker niet te vergeten de sexy jockstraps!
Mooie website, overzichtelijk en alles werkt gewoon goed. Snelle levering, goede kwaliteit en altijd een leuk kaartje van Luut met een cadeautje erbij. Feestje om uit te pakken. En natuurlijk een nog groter feestje om alles te dragen. Met een mooie undie voel je je net wat sexier.
Service ten top !!!
Prima aanbod en top service
Bestelling geplaatst en kwam nog wat anders leuk tegen. Gebeld met Luit, nog even bij de bestelling toegevoegd en betaallinkje gestuurd. Volgende dag in huis en helemaal blij met alles.
Webwinkel met de service van een speciaalzaak. Goed advies, vriendelijk en snelle service. Wat wil een mens nog meer?
Snelle afhandeling en levering. Goede product omschrijvingen. Producten zitten perfect.
Fijne webshop en regelmatig nieuwe artikelen. Bezorging is altijd keurig, en het voelt bij het uitpakken als een cadeautje, zeker door het handgeschreven kaartje.
Mijn pakje lag de volgende dag al bij het postNL afhaal punt waar ik het kon ophalen. Priema bedrijf.
Kwaliteit, super service en snel bezorgd. DE winkel voor jouw ondergoed en meer.
Snelle levering, mooie producten en wat ik leuk vind: persoonlijk contact
Uitstekende service en snelle levering
Vriendelijk Behulpzaam Snel in huis
Bedankt voor het kaartje en cadeautje.
De brievenbuspakjes worden steeds mooier, de levering en modellen blijven perfect. En een hartelijke kaart van Luut doet de rest.
Ik heb een mondkapje besteld. Snelle levering en perfecte pasvorm. Zo kan ik Lekker veilig flaneren door de stad!
Super snelle service, uitstekend communicatie skills en wat meest belangrijk - goede prijzen! Enige winkel waar je je ondergoed en accessoires moet halen!
Na mijn bestelling ontving ik geen bestelbevestiging. Omdat ik me een beetje zorgen maakte heb ik de verkoper (persoonlijk) via instagram een bericht gestuurd om de bevestiging op te vragen. Deze ontving ik 2-3 uur later.
Aanbod is goed, snelheid van de verzending zoals aangegeven en handig door de brievenbus bij kleine bestellingen.
Snel, goed, persoonlijk.
Besteld en super snel in huis. Het persoonlijke briefje maakt het geheel af. Ik bestel hier mijn undies met plezier.