Prima webwinkel

Aanbod is goed, snelheid van de verzending zoals aangegeven en handig door de brievenbus bij kleine bestellingen.

Top geregeld!

Snel, goed, persoonlijk.

Top service.

Besteld en super snel in huis. Het persoonlijke briefje maakt het geheel af. Ik bestel hier mijn undies met plezier.

Top service kan niet beter

Bibo fashion! Wat een snelle service en toffe items. Het contact via Instagram tot het opsturen liep super goed! Ik heb een nieuw adres erbij voor gave underwear. Ga zo door topper.

Snel, correct, vriendelijk en brede keuze.

Ongelooflijk toch... ik kan niets anders dan Bibo Fashion uitgebreid bedanken voor het perfect afhandelen van mijn bestelling. Wat een enorme keuze hebben ze hier. Vroeger moest ik altijd heel wat sites vergelijken wat betreft keuze en prijs en beschikbaarheid in mijn maat. Met dit werkje was ik vaak een uur zoet. Dankzij Bibo Fashion is dit gewoonweg niet meer nodig. Aanrader!

Uitstekende service

Prima passend ondergoed, prettig draagcomfort

Mooie kwaliteit en in sale leuke prijs

En supersnel verzonden, met persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk

Super snel en goede kwaliteit!

Elke maand weer een nieuw aanbod. De levering is ook altijd super snel. Ik bestel het vaak s avonds en dan ligt het gewoon de volgende dag op de mar. Erg leuk dat je altijd een cadeautje bij de bestelling krijgt. Soms een wat groter cadeau dan de andere keer. Doordat Bibo Fashion gebruikt maakt van alleen bekende merken is de kwaliteit van de producten top. En dit alles voor een lage koopprijs ;)

Top bedrijf

Komen altijd hun afspraak na, mocht een product in de sale onverhoopt niet meer leverbaar blijken. Na een belletje van Bibo wordt een vergelijkbaar product aangeboden tegen de sale prijs. Snelle levering. Top en waar wordt je nog persoonlijk bedankt voor je aankoop? Bij Bibo wel.

Altijd super service en betrouwbaar, binnen 1 dag geleverd in België

Luut Altijd correct, zeer behulpzaam, goede service, binnen 1 dag geleverd in België. Xxx Nic en Johan

Persoonlijkheid en klantvriendelijkheid staan bovenaan bij BiBo Fashion

Snelle service. Netjes verzonden. Altijd een persoonlijke touch. Ook toen de fysieke winkel nog bestond altijd professioneel geholpen. Als een warm welkom.

Pretty damn great

Great selection and customer care, and very fast delivery.

snel en volledig.

snel en volledig.

Top shop

Fijn om hier te bestellen, duidelijke site. After sales ook prima voor elkaar!

Super snel, attentvol en schitterende customer experience

Super snel, attentvol en schitterende customer experience. Bedankt ook voor jullie persoonlijk kaartje

Goede service en alles snel geleverd!

Eerste levering super snel en netjes geleverd. Bij een fout in de levering ook weer netjes binnen een dag opgelost! Super service

Fijne shop!

Groot aanbod, nieuwste collectie, supersnelle levering. Ben helemaal tevreden!

Gewoon weg geweldig

Uitgebreide keuze, goede betalingsmogelijkheid, snelle levering & altijd leuk kaartje Luut :D

Reyno

Ik bestel vaak bij BIBo Fashion het is altijd keurig en netjes verzorgt en verstuurd. En dan nog een leuk kaartje erbij, wat het echt ook speciaal maakt. Kortom goeie snelle service en doen nooit moeilijk dus voor mij helemaal TOP.

Niet prettig

Ik heb dit gedaan omdat de envelop niet geheel in de bus paste ,en er ingestouwd was en dat was niet erg prettig

Kwalitatief goede produducten, zeer tevreden met alle gedaane aankopen.

Menswear/underwear van de juiste kwaliteit, met een prima service, altijd een handgeschreven kaart bij de aankopen, heel correct en persoonlijk. Fijne webwinkel & betrouwbaar.

Snelle levering, goede kwaliteit en snelle afhandeling retourzending

Goede webshop, snel antwoord per mail. Netjes verpakt, soms met een kleine attentie (altijd leuk) Een hand geschreven kaartje, maaktnhetbwat persoonlijker. Retourzendingen worden snel afgehandeld en aangepast.

Alleen had ik achteraf gezien een maatje groter moeten nemen. Het vervelende was dat de website niet de mogelijkheid gaf om te kiezen voor XL. Je moest dat aangeven via een aparte mail. En ja hoe communiceer je dat?

Zeer vriendelijk en erg behuplzaam

fijn te woord gestaan, snelle levering

Snelle levering met persoonlijke boodschap!