Snelle levering en weer tevreden met aankoop.
Helaas heb ik op de voorzijde bij de bolling enkele storende halen in de stof gezien maar ik ben iets te vlug geweest met het verwijderen van de labels, is alleen gepast met uiteraard een onderbroek maar nog niet gedragen!
De site heeft gebreken en werkt niet naar behoren. Klant aanmaken lukt niet... toevoeging aan huisnummer lukt niet. Voor de rest pico bello
Hoi Ger, Wat vervelend. Ik heb inmiddels een nieuw account voor u aangemaakt. Met vriendelijke groet, Luut van der Bij
Snelle bezorging en overzichtelijke website
Handige en overzichtelijke webshop en snelle bezorging.
Geleverd in Belgie na 2 dagen zoals verwacht. Alles zoals het hoort
Altijd uitstekende service, snelle levering en goede klantenservice. Alles was je van een bedrijf kan verwachten.
Snelle en goeie levering. Geweldig dat er persoonlijke note bij zat en een klein cadeautje.
Snelle afhandeling, correcte informatie en retourneren en afhandeling ging szonder problemen. Alleen het moeten betalen van 7.40 voor het retourneren van een 20 euro bestelling is een beetje te veel van het goede.
Men bestelling was snel bij mij thuis.
Snel en altijd goede kwaliteit
Mijn bestelling was netjes verpakt en snel geleverd. Er zat ook nog een kaartje bij met een persoonlijk berichtje en een leuk extraatje wat ik erg attent vond! Ik heb al vaker bij BiBo Fashion besteld en altijd een goede service en snelle levering!
levering netjes geleverd ,ook leuke extratje gekregen omdat we in Belgie verzendkosten moesten betalen !
helaas was een van de zwembroeken beschadigd bij bezorging. ( kan gebeuren) volgende dag telefonisch contact gezorgd, en twee dagen later nieuwe in huis, zonder zeuren!
Super snelle service en goed advies!
Duidelijke website en de levering klopt met wat er word aangegeven. (Zie aantal dagen)
De bestelling is vlot verwerkt en was snel geleverd.
Levering was snel (ik werd goed geholpen met vragen via de mail) en de kwaliteit van de artikelen zijn uitstekend! Ik koop mijn jocks alleen nog maar bij BIBO Fashion!
Ik heb nu twee keer wat besteld en de volgende keer doe ik dat zeker weer.
Mijn bestelling is snel geleverd en was goed verpakt. Alle bestelde artikelen waren op voorraad.
Altijd mooie en leuke nieuwigheden, vlot en persoonlijke service! Doe zo voort!
Perfecte service nav mijn vraag op geleverd item. oa Door snelle reactie en dito opvolging door Bibo Fashion. Thx Luut Echt een parel onder de on-line shops
Mooie producten, snelle levering en goede service! Bestel hier zeker vaker.
Snelle levering, lekker makkelijk door je brievenbus :)
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, twijfelde ik over de maat. Ondanks de bevestiging dat de bestelling verstuurd was, kon ik nog van maat wisselen. Twee werkdagen later was de bestelling binnen. Snelle levering. Perfecte pasvorm. Goede service. Thnks, Edwin