Kwaliteit van het ondergoed is prima evenals de service wat betreft de bezorging en de verpakking!
Maten kloppen niet met de Europese maat, zwemshort was dus veel te klein!
Hoi Geert, Wat vervelend. Soms vallen de maten iets anders uit en wijken ze iets af van de maattabel. Mijn excuses hiervoor. Ik ga u kosteloos een maat groter toesturen. Met vriendelijke groet, Luut van der Bij
Pump vindt ik beter maar was helaas wat minder keus.
Helaas had de shop niet de maat die ik wilde, maar dat is meer dan goed gemaakt door contact te zoeken en mee te denken in een oplossing. Levering is perfect, met een leuk extra cadeautje. Ik kom terug bij deze shop.
Het was mijn eerste bestelling bij Bibo, maar ik kom zeker terug. Wat een leuk aanbod, wat uitgebreid! En alles snel en netjes geleverd.
Snelle levering, goede producten en nog betere service! Ééns en vele malen vaker te gaan.
Veel keuze snelle levering
Direct antwoord op je vragen, goede collectie en snelle verzending. Ga zo door!
Leuke kleding, keuze en kwaliteit. Binnen 2 dagen aan huis afgeleverd
ADDICTED COLORED SAILOR BOXER NAVY Jammer dat de zwarte te klein was.
Artikelen komen altijd op de aangegeven bezorgtijd aan. Daarnaast zijn de artikelen altijd keurig verpakt en wordt er vaak een sample van een artikel meegestuurd. Ook zit er altijd een persoonlijk dank kaartje in, wat ik ontzettend leuk vind en waardeer.
Snel en discreet geleverd
Breed assortiment, snel en helder contact. Zeer snelle levering.
Site geeft duidelijk weer wat het aanbod is. Snelle levering, dus prima shop.
Zeer goed advies gehad en geholpen door Bibo Fashion. Fijne online webshop met veel keus. En niet heel onbelangrijk....snelle levering. Zeker aan te raden. Toppie
- Uitstekende telefonische bereikbaarheid - Advies op maat; weet de klant goed aan te sturen n.a.v. de juiste vragen (top!) - Zeer klantvriendelijk - Snelle levering In twee woorden: geweldig klantenservice! Ik kan deze webshop alleen maar aanraden!
Ook bij problemen op de website, werd er snel een oplossing gevonden. Top!
Als altijd weer een perfecte afhandeling
Erg goeie customers service en mooi product! Ik bestelde een item als cadeau voor mijn vriend’s verjaardag en we zijn er allebei heel blij mee!
Perfect en ruime keuze in underwear. Snelle levering met een leuke attentie erbij. Ga zo door,ik blijf jullie klant.
Zag er alle prima uit,was keurig door de post afgeleverd
uitgebreid assortiment en van goede kwaliteit en altijd snel in huis
Snel besteld !!!! Snel toegekomen... communicatie meer dan top... en super goeie merken Helemaal weg van!!!!!! I need more
Nadat ik 1 slip van mijn partner had gekregen was ik aangenaam verrast. De passing is perfect en ze zitten heerlijk. En mijn partner is er helemaal weg van. Vervolgens wilde ze dat ik er meer aanschafte.
Snel geleverd. Altijd iets extra’s en het gevoel van persoonlijke verkoop terwijl je via internet koopt.