Snelle en correcte levering, mooi in een charmant kadopapier verpakt. Leuk kado voor mijn man. Net even wat anders dan een standaard short.

Snelle levering van kwalitatief goed spul! Incl. leuke kalender extra (:

Snelle levering, goeie service en bedankt voor het kadootje

Top! Op een klein puntje na.

Mijn ervaring mer Bibo is tot nu toe super! Verzending zou alleen discreter kunnen. Als afzender volstaat huisnummer en postcode te vermelden. Het zou wel zo discreet zijn hier in het vervolg op te letten. Verder zoals gezegd een top ervaring met dit bedrijf. Mooie spullen, prima webshop en snelle verzending!

Altijd top!, goede service. En leuk personeel

Goede service!!!

Goede service topbedrijf!!!!

Betrouwbaar, vriendelijk en goede spullen

Als gewoonlijk geweldig

Uitmuntend 👍

Mooi op tijd voor Valentijn werd er weer een zorgvuldig verpakt pakketje afgeleverd. Al heel lang my favorite store! De winkel in Tilburg missen we wel, maar Luut gaat online lekker verder.

Fantastische Service

Na mijn bestelling werd ik gebeld met de mededeling dat de aangegeven maten niet helemaal juist waren. Samen met Luut overlegd en de juiste maat ontvangen! Fantastische service! Thanks Luut! 👍🏼

Snel geleverd, precies wat ik wilde

Addicted swimderwear besteld, omdat het mooi en sexy is.

Super snelle en nette afhandeling. Goed adres voor "mooie" cadeautjes voor mijn mannetje!

snel en correct

snel en correcte levering, en een leuk kaartje erbij van luut

Snel, goed en ook nog gepast persoonlijk!

1 dag bestellen, dag erna dragen en genieten en dan ook nog leuk kaartje met persoonlijke groet. Super!!

Gewoon zoals het moet.

Het voorbeeld van een gezonde/goede webwinkel

snelle levering, mooi ondergoed, goede kwailiteit

Al een aantal malen besteld bij Bibo, altijd snel geleverd. Altijd goede voorraad in alle maten. Mooi ondergoed, dat heel lang meegaat.

Blijft een heerlijk assortiment. Ben altijd weer aan het struinen over de website naar de leukste en aantrekkelijkste produchten. Om vervolgens weer eens teveel te bestellen dan de bedoeling Was.

Ruime creatieve collectie, afspraak is af afspraak

Te bestellen, keurig op tijd afgeleverd. Sommige produkten zijn niet voor mijn leeftijd, maar prikkelt de fantasie 😜

Uitstekende service

Uitstekende service, goede collectie, snelle levering, altijd opwindend nieuws...

Zeer goede producten scherpe prijs goede support

In een woord: GEWELDIG!

Merken, kwaliteit, modellen, pasvorm en draagcomfort zijn optimaal! Service perfect en discreet.

snelle levering, mooi ondergoed, goede kwailiteit

Super service top!

Snelle levering Deftig verpakt Ook telefonisch super service

Snelle service van goede kwaliteit 🤘

Snelle service van goede kwaliteit. Mooi assortiment.

Zeker meer dan 5 sterren waard

Snelle levering, betrouwbaar, klantvriendelijkheid & perfecte klantenservice