super service
Altijd iets moois te vinden. Goed merken en uitdagende collecties.
Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen. Items zijn van topkwaliteit. Vriendelijke communicatie!
Snelle levering, leuke trunks en zwemshort, comfortabel en maat zit perfect. Ook bedankt voor de leuke attentie (rugzakje)
Snelle levering. Discreet
Overzichtelijke site, en snelle afhandeling.
Ik heb prettige ervaring
Bestelling op tijd geleverd en tevreden over product.
Prima verpakt en snel geleverd.
Meermaals bestellingen gedaan. Altijd netjes verpakt, nette service en scherpe prijs
De straat is open gebroken, De bezorger had waarschijnlijk geen zin om een stukje te lopen en heeft de bestelling retour gestuurd. Gelukkig was bezorgen op een ander adres geen probleem en had ik het alsnog ontvangen. Top geregeld!
Items ontving ik snel. Alles was zoals beschreven. Prijzen waren scherp.
Gewoon top!!
Luut heeft altijd goede service, leuke collectie en snelle levering! Mn shop voor party en underwear!
Makkelijke site, nette menselijke benadering, snelle levering en goede kwaliteit.
Ik deed mijn bestelling rond 19 uur ‘s avonds en de volgende dag lag deze netjes in de bus!
Snelle levering en erg goede kwaliteit ondergoed
Prachtige collectie sexy ondergoed en snel geleverd met persoonlijke aandacht en verzorging. Top!
Ik had verschillende items besteld. Prima tevreden over de levering en verpakking. Leuk om ook een persoonlijke noot aan te treffen.
Prima site veel keuze mooie merken
Overzichtelijke en nette website. Snel en gemakkelijk betalingssysteem. Eveneens snelle levering. Top zaak
Volgende dag gelijk binnen! En was netjes verpakt! Super!
Ruime keuze tussen mooie producten en een snelle levertijd.
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis , en zit alweer opnieuw rond te kijken op de site ;-)
Al meerdere keren een bestelling gedaan en de laatste bestelling was 1 dag later al in huis.