Bestellen maar kan niet betalen via afterpay

Ik heb meermaals mijn bestelling ingevoerd, maar telkens als ik koos voor betaal wijze Afterpay, zei het systeem dat ik het juiste telefoonnummer moest invullen. Dit terwijl het telefoonnummer klopte. Normaliter kies ik altijd voor Afterpay of Klarna en gaat altijd goed, behalve bij bestelling die ik bij Bibo doe. Is wel opgelost door het sturen van een digitale factuur door Bibo.

Correcte en perfecte afhandeling

Er was vlotte communicatie en perfecte afhandeling - en zeker aan te bevelen . Echter jammer dat post NL niet volgens het boekje werkt en het pakje gewoon aan de voorgevel zet in de gietende regen niet tegenstaande we thuis waren. Moeten normaal aftekenen bij ontvangst doch hier zal volgens ons valse paraf of handtekening geplaats zijn door de bezorger wat niet door de beugel kan . Pakje stond er doorweekt maar kon even goed ontvreemd zijn geweest en volgens post NL hadden we dit in ontvangst genomen. Doch dit alles buiten medeweten bibo fashion. Hebben dit hen dan ook ter kennis gebracht waarbij direkt gereageerd werd - bedankt Luut jullie hebben er een klant bij.

Correcte service en snelle communicatie

Grandioos

Snelle levering van de juiste producten in de juiste maat.

Super snelle levering

Goede snelle service. Artikelen zitten altijd netjes verpakt.

Zeer tevreden!

Goede collectie en leuk persoonlijk bericht in het pakket. Alles was netjes verpakt en verzonden. Bestelling was iets langer onderweg dan normaal, maar dat neemt niet weg dat het een zeer goede webwinkel is.

Goede en klantvriendelijke service

Toen een artikel dat ik besteld had niet voorradig was heeft de eigenaar me een uitstekend alternatief geboden. Daar ben ik nog steeds erg blij mee. Bezorging verliep volgens het boekje en de spullen die ik heb besteld bevallen uitstekend.

Binnen de vermelde termijn geleverd en kwaliteit ook weer helemaal in orde.

Prima shop!

Mooie materialen en leuke nieuwe items

Het zijn hele goede materiaal en de service is ook perfect 👌

Groot aanbod, keurige levering

Ben zeer tevreden met de service die BiBo biedt. Hoewel bestellingen soms wat later aankomen, zijn de producten altijd keurig verpakt en in perfecte staat. Veruit de beste webwinkel van Nederland voor ondergoed!

Altijd goed

Zoals altijd met zorg verpakt, een vriendelijke persoonlijke noot en, wellicht vanwege de wat verlate verzending (maar ja Pride dus dat is te begrijpen voor een klein bedrijf) een erg leuke en mooie attentie in het pakketje aangetroffen.

super bedrijf, super produkten,zit als gegoten

vriendelijke persoonlijke benadering, snelle afhandeling en levering. toppie bedrijf

Groot assortiment , snelle levering en uitstekende service

Op aanraden van een goede vriend ben ik hier terecht gekomen. Het assortiment is zeer groot en valt bij mij erg in de smaak. Website is duidelijk en overzichtelijk. Service en contact is zeer goed.

Goed en snel

Makkelijke site en snelle levering

Gewoon goede ervaring

Al jaren een goede ervaring bij bibo

Betrouwbare webshop

Snelle service, vriendelijke afhandeling, prettige omgangsvormen!

Altijd keurige afhandeling.

Alles wordt snel verstuurd, als er iets toch niet voorradig is wordt er keurig gebeld of je iets wilt wijzigen.

Altijd goede service🙌🏻

Altijd goede en persoonlijke afhandeling van je bestelling en een leuk assortiment!

Goeie service!

Snelle levering met een persoonlijk tintje. Heel erg leuk!

Overzichtelijke website, goede collectie en snelle levering.

BiBo is altijd de eerste website waar ik zoek. Pas als zij het niet hebben zoek ik verder. Alles werkt gewoon goed. Simpele navigatie, simpel betalen, betrouwbaar en snelle levering. Bij BiBo weet je gewoon dat je goed zit.

Goede ervaring, 2 de bestelling

Hier kan je met een gerust hart bestellen Ik heb hier een trainingsbroek besteld maar helaas was de maat te klein (Spaanse maten van ES sportswear) gelukkig is het geld netjes retour gegaan en heb ik de grotere maat kunnen bestellen .... voor de Hollandse man die aan fitness doet kan het wel eens kleiner uitvallen.. we zijn niet allemaal skinny. Dus je moet goed op de Maten letten... verder prima service!

Alles op voorraad snelle levering

Super fijn dat ze alles van Addicted op voorraad hebben, en daarbij snelle levering top👍🏻

Goede service!

Tevreden klant!!