Goede service en scherpe prijs

Meermaals bestellingen gedaan. Altijd netjes verpakt, nette service en scherpe prijs

De straat is open gebroken, De bezorger had waarschijnlijk geen zin om een stukje te lopen en heeft de bestelling retour gestuurd. Gelukkig was bezorgen op een ander adres geen probleem en had ik het alsnog ontvangen. Top geregeld!

Items zoals beschreven. Scherpe prijzen.

Items ontving ik snel. Alles was zoals beschreven. Prijzen waren scherp.

Goede service, snelle levering top!

Gewoon top!!

Altijd perfect

Luut heeft altijd goede service, leuke collectie en snelle levering! Mn shop voor party en underwear!

Fijn bedrijf

Makkelijke site, nette menselijke benadering, snelle levering en goede kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Ik deed mijn bestelling rond 19 uur ‘s avonds en de volgende dag lag deze netjes in de bus!

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en erg goede kwaliteit ondergoed

Snel en sexy

Prachtige collectie sexy ondergoed en snel geleverd met persoonlijke aandacht en verzorging. Top!

Mooie producten goed verpakt en prima service.

Ik had verschillende items besteld. Prima tevreden over de levering en verpakking. Leuk om ook een persoonlijke noot aan te treffen.

Top keuze

Prima site veel keuze mooie merken

TOP!

Overzichtelijke en nette website. Snel en gemakkelijk betalingssysteem. Eveneens snelle levering. Top zaak

Volgende dag gelijk binnen! En was netjes verpakt! Super!

Up to dat en snelle levering!

Ruime keuze tussen mooie producten en een snelle levertijd.

Super service !!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis , en zit alweer opnieuw rond te kijken op de site ;-)

Wederom top!!!!

Al meerdere keren een bestelling gedaan en de laatste bestelling was 1 dag later al in huis.

Mijn bestelling steeds mooi op tijd toch dat ik van België ben 👍😀

Snelle levering top

Ben zeer tevreden over het materiaal en de Snelle levering jullie hebben er een klant bij

Zeer goede service

Snelle levering ook in België 👍👍

Perfecte service

Jock besteld en de volgende dag al in huis. Perfecte kwaliteit van het artikel - Heldere en duidelijke afhandeling. Kortom : Geweldig

uitstekende ervaring

Bibo fashion is een shop met top merken van zeer hoge kwaliteit, en met een uitstekende service en zeer klantvriendelijk met een correcte levering.

Top service met een TOP product!

Snelle levering en uitgebreid assortiment waar ik een keuze uit kon maken!

Ben inmiddels van je type ondergoed gaan houden. Addicted genaamd

Goede onderbroeken addicted genaamd ik hou ervan.

Alles-is perfect