Het zit echt heerlijk, had jullie veel eerder moeten vinden.
Altijd netjes verpakt en op tijd binnen, zo ook nu weer. Thanks Bibo.
Snel en netjes geleverd. Uitgebreid assortiment.
Alleen maar positieve ervaring met Bibo Fashion. Helemaal top Luut.
Zeer snelle levering, goede producten, en goed en snel retourbeleid/terugbetaling.
Keurig op tijd geleverd ook erg handig dat het door de brievenbus is gedaan
Ik had last minute een outfit nodig voor de pride in Antwerpen. BIBO Fashion gebeld en die heeft geregeld dat ik het op tijd binnen heb gekregen. Deze webshop is een aanrader. MERCI!
Zoals gewoonlijk is mijn bestelling weer zeer snel toegekomen, super! Topkwaliteit van materiaal en vriendelijke service. Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling bij BIBO Fashion!
Kwaliteit en de bediening zijn een must
Bibo fashion is een geweldige winkel. Snelle levering met duidelijke afspraken. Producten die ze leveren zijn altijd van topkwaliteit. Maatvoeringen kloppen en kleuren komen overeen met webshop. Bedankt Luut.
Als het een lichtgewicht product is zoals een zwembroek kan het ook in een enveloppe verstuurd en met de ‘gewone’ brievenbuspost bezorgd worden. Dat scheelt een doos( je) met vereiste handtekening. Het gaat wel uit van het vertrouwen van de klant in de leverancier. Frans Wisman
Bibofashion heeft een collectie waar voor een ieder wel wat tussen zit. de site is overzichtelijk en zijn de leveringen prima. Service is ook top, werd snel geholpen over de mail toen ik mijn wachtwoord niet kon wijzigen... Kortom Bibofashion krijgt. van mij een dikke 10... Mvg TOFP
Super fast delivery and good delivery communication.
Snel geleverd, heel betrouwbaar en dus heel tevreden!
Paar artikelen besteld , waarvan 1 onderboekje met een cockring erin en totaal geen problemen met retouren binnen 1 dag. Vriendelijke service en snel contact. Fijne site om te bestellen, stuk makkelijker dan al die internationale sites waar je lang moet wachten op reply. Groetjes iwan
Zoals het moet werken; bestellen, betalen, snel ontvangen. Blij met het product.
maten klopten. levering was snel zondag besteld dinsdag binnen
Zou niet weten waar je anders deze persoonlijke service ontvangt. Persoonlijk een fan van Pump en indien niet voorradig wordt er snel actie ondernomen. De groet van Luut wordt zeer gewaardeerd!!!
Snelle levering keurig verpakt
Na het proberen van het plaatsen van een bestelling gebeld omdat het niet lukte. Gelijk en super geholpen! Vriendelijk aan de telefoon en super snel een netjes geleverd! Met een leuk extraatje erbij! Ik raad ze zeker aan!!
10 op 10 prima service,correcte levering
Gemakkelijk iets uit te zoeken, maten kloppen, snel en netjes geleverd, prachtige matrialen/stof en leuke merken.
Leveren snel top
Vandaag besteld morgen in huis