Pluspunten
Netjes ingepakt en op tijd geleverd en nog een leuk presentje erbij. Meer kan je niet vragen. Was de eerste keer dat ik hier iets besteld had, zal niet de laatste keer zijn.
Nog niets ontvangen
Pluspunten
Goeie service Vriendelijk contact
VerbeterpuntenJullie betalen vr de aftekenservice van post.nl, weet dat de bezorger ons pakketje dropte zonder handtekening van ons of van de buren
Pluspunten
Top bedrijf en snelle service
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
efficiënte communicatie, snelle levering, top !
Pluspunten
Goede en snelle service! Veel keuze
Pluspunten
Snelle actie, keurig afgeleverd daags na bestelling!
Verbeterpuntengeen, misschien af en toe een echte stuntactie on line. Niet iedereen kan voor iets gezelligs naar de andere kant van het land komen.
Positive
Top Qualität Schnelle Lieferung und Top Kundenbetreuung
Ik bestelde wat. Ze stuurden een bericht dat het was verzonden en vervolgens 2 dagen later hoorde ik dat zij het niet hadden.
Beste David, Ivm de Blackfridayactie konden we helaas jouw bestelde product niet uitleveren. We hebben telefonisch contact met je gehad, maar een andere kleur of product was helaas voor jouw geen optie. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak! We hopen je snel weer te onmoeten in onze webshop of in de BiBo Fashion store in Tilburg. Met vriendelijke groet, Luut van der Bij
Pluspunten
Ben netjes geholpen.
Pluspunten
Uitstekende collectie aansprekende merken. Persoonlijke en snelle service!
VerbeterpuntenSoms iets meer kleinere maten (xs, s)
Pluspunten
Aardige mensen
VerbeterpuntenTop communicatie, perfecte producten, goede levering.
Pluspunten
Prima, levering is snel en het voldoet aan de verwachtingen
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit artikelen.
misschien nog snellere bezorging
Pluspunten
Top kwaliteit ondergoed voor zeer nette prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk en gezellig winkeltje.
Pluspunten
je wordt er prettig geholpen, website is overzichtelijk en makkelijk.
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenRuimere openingstijden shop