Pluspunten
Zijn erg snel met leveren
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Geweldig verzorgde levering en dan ook nog perfect fit.
Pluspunten
Snelle levering de volgende dag had ik mijn pump jockstrap al aan.Ik ben helemaal blij.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, in de winkel een goede service en via internet ook een goede en snelle service. Makkelijk te bereiken via telefoon, en mail. Daarnaast een mooie en uitgebreide collectie.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Overzichtelijke site, goeie prijzen, snelle levering
Pluspunten
Top service & top kwaliteit!
Pluspunten
Snelle ze ding van bestelde artikelen
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk, grote collectie, kennen geen nee!
VerbeterpuntenGo global
Pluspunten
goede keuzes, snelle levering, mogelijkheid van achteraf betalen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
toppie zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten.
Verbeterpunten(Mobiele) site werkt niet altijd optimaal. Wanneer je een pagina terug gaat, na voorbeeldweergave van een geselecteerd product halverwege in de productenlijst te hebben bekeken, springt de die pagina (met de gehele productenlijst) terug naar het begin ipv halverwege de productenlijst waar je bent gebleven met kijken.
maattabellen niet altijd juist, broekmaat 32/34 L besteld maar was te klein. XL komt wel goed overeen. (Adicted swimshort)
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten.
Pluspunten
Altijd goed en snel geleverd
Pluspunten
Jullie zijn top
Pluspunten
Groot aanbod aan zwembroeken, tanktop en onderbroeken, met kwalitatief goede merken.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Goede service. Was een boxercte weinig gestuurd. Werd meteen het vergeten exemplaar gestuurd en de volgende dag binnen met PostNL
VerbeterpuntenControleren of alle bestelde artikelen in de verzending zitten. Maar nogmaals top en snel opgelost
Pluspunten
Vriendelijk en mooi verpakt
Pluspunten
ruime keuze en zeer gebruiksvriendelijk te vinden snelle en perfecte levering
Verbeterpuntennog niets kunnen bedenken
Pluspunten
Was mijn eerste bestelling via deze site. Site is overzichtelijk. Moest helaas weer het retour doen. Kreeg snel bevestiging dat retourzending bij BiBo is ontvangen. En zeer positief was dat ik binnen 2 dagen mijn geld retour had. Top.
VerbeterpuntenGeen. Alles is goed.