Pluspunten
mooie collectie, snelle levering
Verbeterpuntenniet teveel mails sturen
Pluspunten
Na een foutje op de site en een super oplossing, is het weer een goede levering geweest. Ben heel blij met de geleverde producten.
Pluspunten
Good and quick service from this company. Good quality of their products. Would recommend BiBo Fashion for quality underwear and sportswear as well as sexy clubwear.
VerbeterpuntenNo points for improvement from my point of view.
Pluspunten
het product is goed en word goed afgeleverd prima
Verbeterpuntenis niet nodig is allemaal goed
Te veel onnodige emails
Hoi meneer Janssen, Wat jammer dat u ons beoordeelt hebt met een 2. Wij proberen de aantal mails zoveel mogelijk te beperken. We sturen daarom ook maar 1 keer in de week een nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, Luut BiBo Fashion
Pluspunten
Goede service ,goede kwaliteit, en nog een mooie back pack als kado er bij gekregen.
VerbeterpuntenHeb geen verbetenpunten
Pluspunten
Mooie spullen
VerbeterpuntenReageren op een gestuurde email
Pluspunten
Zeer snelle levering! Goede prijs/kwaliteit!
Pluspunten
Snelle levering Mooi verpakt
Pluspunten
Retourzendingen worden snel en vakkundig afgewerkt en geven echt topservice!! Geweldig! Meer dan 5-sterren waardig
Pluspunten
Alles perfect zoals altijd!
VerbeterpuntenMisschien een winkel openen in Amsterdam ;)
Pluspunten
Zeer goede service, product werd uit assortiment gehaald nadat ik een bestelling had geplaatst,. Werd meteen gebelt over het product
Pluspunten
Snelle afhandeling en goed advies!
Pluspunten
vlekkeloze en snelle service, keer op keer
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Prima service.
VerbeterpuntenSoms zijn maten niet te vinden; prijzen kunnen wat lager, maar het is goed kwaliteit.
Pluspunten
Prima levering, mooie producten,
Pluspunten
Super klantenservice
Pluspunten
Altijd goed service
Pluspunten
Goede collectie, goede service, goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenIk zou vaker wat bestellen als ik niet zelf retourkosten hoef te betalen als iets niet past.
Pluspunten
Vrijdagmorgen besteld en zaterdagmiddag ontvangen via post nl.
VerbeterpuntenGeen...ga zo door