Pluspunten
Snel geleverd, behulpzaam bij vragen, correct.
Pluspunten
Speciale levering snel en volledig zoals gevraagd volbracht. Vriendelijk een aangenaam contact. Ik kom een volgende keer graag hier opnieuw kopen!
Pluspunten
sommige producten hebben een goede prijs
VerbeterpuntenEen duidelijk retourbeleid indien de aangekochte producten niet bevallen om eender welke reden
Pluspunten
Zoals vele malen al gezegd, snelle levering, goede communicatie en service. Top dus!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super snelle verzending, altijd alles goed afgehandeld. Toppie.
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Alles keurig en op tijd verzonden en aangekomen. Leuk bedankje in de verpakking.
Pluspunten
- goede informatie over bezorging - snelle bezorging - kaart met persoonlijke boodschap
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
Goed en vriendelijk personeel neemt de tijd voor je! En altijd in voor een leuke babbel.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en service.
VerbeterpuntenWat meer actie gebonden aan feestdagen en gebeurtenissen un Nederland.
Pluspunten
snelle en verzorgde levering, prima kwaliteitsvol materiaal met een persoonlijke touch geleverd
Pluspunten
Ruim aanbod, leuke aanbiedingen en supersnelle levering via de webshop.
Pluspunten
Snel (binnen een uur) antwoord op vraag die ik online had gesteld. Daarna snelle levering en keurig verpakt. Kleine attentie erbij, leuk!
Pluspunten
Ruime sortering en snel geleverd na een bestelling. Ik heb zelfs de indruk dat je ondanks dat het een webshop is, er toch een persoonlijke benadering is. Snel een antwoord op een vraag die via de chat gesteld is bijvoorbeeld.
Positive
Very friendly communication. Fast delivery.
VerbesserungspunkteMaybe not every item in one separate package ....
Pluspunten
Degelijk materiaal qua stof en afwerking. Stipte levering.
Pluspunten
Makkelijk, snel en vriendelijk.
VerbeterpuntenGericht advies.
Pluspunten
Communicatie en service is buitengewoon!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijke touch.
VerbeterpuntenZelf de kosten betalen voor een retourzending vind ik niet meer van deze tijd in een webshop.