Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
Betreft: site, bestelling en levering, kwaliteit materialen, kortom er is geen verbetering nodig. Alles loopt zoals het hoort. Vragen worden vlug beantwoord. Ik heb nog nooit iets moeten terug zenden. Zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenKorting bon lukt niet altijd? Verzendingen naar België onder de 100€ zijn vrij duur? Overweeg eens een promotie campagne, dit geeft een hechtere band naar vaste klanten.
Pluspunten
ik kreeg wat ik bestelde en snel verzonden en ontvangen en dat met de feestdagen!!!
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle verzending en goede service.
Positive
friendly website, quick, simple and safe checkout, nice message included in the package with good care taken from Bibo Fashion staff
Suggestionswebsite and survey invitation would better have easy indication to other language choices
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Altijd een kaartje erbij met groetjes.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
groot assortiment en snel geleverd. Prijs/kwaliteit ook in orde.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, gied assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede communicatie met klant, prijs/kwaliteit = ok, ruim aanbod, regelmatig promo's
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
grote diversiteit in merken en modellen van mooi mannenondergoed! snelle leveringen!
Verbeterpuntenopeningstijden van de winkel uitbreiden maar ik snap dat dat niet makkelijk is.
Pluspunten
Nette en snelle service. De producten zijn stijlvol en gemaakt van prettig materiaal om te dragen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik werd nog nagebeld omdat er iets veranderd was aan mijn bestelling, super service en ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Discrete, snelle levering.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn om de mogelijkheid te hebben de pakketjes bij afhaalpunten te laten bezorgen.
Pluspunten
Snelle levering. overzichtelijke site. vriendelijke hulp in de winkel bij het ruilen.
Pluspunten
De beste keus aan sexy en ondeugend mannenondergoed. Zeer vlotte en accurate afwikkeling van bestellingen.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Weet niet
VerbeterpuntenWeet ik ook niet
Pluspunten
Netje en heel vlug me bestelling netjes verpakt een leuke kaart er bij Je wordt als klant geholpen en niet als een nummer
VerbeterpuntenIk zou het niet zo weten
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Mooie underwear, mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Pluspunten
Altijd snel geleverd en mocht er eens iets verkeerd gaan dan wordt dit echt keurig en in het voordeel van de klant opgelost. Ik spreek uit ervaring.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en netjes bezorgd. Kledingmaten zijn juist en passen goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, producten van goede kwaliteit, prima service, vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering