Pluspunten
fast delivery
VerbeterpuntenSince it is online, you need to read carefully the details of the orders and shipping. And check the ES jockstraps, they got destroyed after one wash.
Pluspunten
Snelle correcte bezorging met een persoonlijke tint, thnx
Pluspunten
uitstekende, snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en super service!
Pluspunten
Snelheid Service Top!!
Pluspunten
snelle correcte afhandeling van de bestelling
Verbeterpunteneerst meer ervaring opdoen
Pluspunten
Pluspunten
snelle en flexibele service en goede producten
Verbeterpunteneen suggestie: indien mogelijk, een ruimere openstelling van de winkel
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Pluspunten
Gisteren weer even de winkel bezocht en zoals altijd fijn geholpen. Ik zocht een Addicted boxer en ben uiteraard geslaagd. Blij met m'n aankoop!
VerbeterpuntenOpeningstijden van de winkel zijn helaas beperkt
Pluspunten
snelheid, voorraad en per post versturen ipv pakktpost
VerbeterpuntenDe site. Telkens als je naar een leuk onderwerp gekeken hebt, kom je weer op pagina 1 van je zoekopdracht terug. Ipv bijv pagina 4 waar je was gebleven. Daarnaast is de uitklapbalk boven in het scherm niet handig. Altijd die grote foto's in beeld terwijl ik dat niet wil
Pluspunten
goede service snelle levering en netjes verpakt.
Verbeterpuntengeen,gewoon zo door gaan zou ik zeggen.
Pluspunten
Prima service. Goede afhandeling van een ruilartikel met verkeerd bestelde maat. Mooie spullen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuk assortiment, makkelijk bestellen en snel bezorgd.
Pluspunten
Good product and service
Pluspunten
Altijd snelle levering. Nog nooit problemen gehad. Super
VerbeterpuntenMisschien een uitbreiding naar meer verschillende typen harnassen. Puur voor als ik wat moet noemen ;)
Pluspunten
snelle reacties, perfecte levertijd, aardige personen. leuke kaart mee gestuurd.
Verbeterpuntenmisschien een bericht versturen als het pakket of brievenbuspakket is verzonden
Pluspunten
snelle levering/mooi assortiment
Verbeterpuntengrotere maten (XL) meer op voorraad houden , vaak maar een of geen
Pluspunten
Fijne site, snelle levering en leuke persoonlijke aandacht
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntenzou het niet zo gauw weten
Pluspunten
super service zoals steeds !
Pluspunten
Superrrrrrr!