De onderbroek was snel verzonden en van goede kwaliteit
Snelle levering en top kwaliteit, service. Absoluut een aanrader
Goede communicatie en snel aangeleverd in België.
Altijd leuk en spannend ondergoed in de collectie te vinden.
Schnelle Lieferung und freundlicher Service!
Super duidelijke website, en nog beter is de super snelle verzending. De aangeboden merken zijn van heel goede kwaliteit, kosten misschien iets meer dan andere maar zijn het zeker waard. Nog geen ervaring te de klantendienst, maar als die even kwalitatief is zoals de goederen en de service, zal deze ook 10/10 zijn.
Al een paar jaar een zeer tevreden klant! Snelle, excellente en attente service!
Ik koop best vaak iets bij Bibo. De artikelen zijn van top kwaliteit, de service is uitstekend. Snelle levering. Ik vind het altijd fijn om artikelen bij Bibo te shoppen.
Had een tank top (XL) en Oversized crop top (XL - XXL) besteld en ben aardig tevreden met de maaten die zijn aangegeven bij de producten. Kwaliteit is goed en het zit lekker. Netjes opgevouwen en ingepakt met snelle verwerking.
Super blij met mijn nieuwe outfits. Echt fijn geholpen toen ik telefonisch nog een vraag had.
Mijn echtgenoot en ik bestellen reeds lang bij Bibo Fashion en zijn altijd al uiterst tevreden geweest. Nu ook weer, snelle levering, top service en top team. Bedankt aan Luut en zijn team !!!
Altijd snelle levering tegen een prima prijs.
Mooie broekje, goede kwaliteit en een super service en snelle levering..
Nog altijd tevreden ,ga zo door luut.
Fijne webshop met de mooiste kleding en accessoires voor feestjes! Snelle levering en goede service.
Heel goed en snel
Dit 3 Pack Tommy briefs (blauw/rood/wit) voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Perfecte pasvorm. Zal ook voor anderen leuk zijn om naar te kijken.
Leuk, trendy, sexy en gevarieerd assortiment van goede merken. De levering is altijd snel, discreet maar toch altijd met een persoonlijke touch. Tot de volgende keer!
Aanbod, prijs en communicatie dik voor elkaar! Erg blij mee, eindelijk een goede winkel gevonden met stijlvol heren ondergoed.
Altijd nieuwe zaken, leuke koopjes & snelle service. Bij het openen van een pakket, kan je zien dat dit steeds met veel liefde & zorg verpakt werd :D
Ik will meer bestelen
Snelle levering, betrouwbaar en vooral mooie kleding etc
De bestellingen worden altijd snel geleverd en de service is ook altijd goed.
Vriendelijke personeel, goed bereikbaar, leuk assortiment, leuke sale. Kortom een aanrader.