Pluspunten
Snelle en vriendelijke levering
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, persoonlijke service,
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk bestellen, betalen en vlotte levering. Een leuk en attent kaartje erbij maakt dat ik graag weer terugkom!
Pluspunten
Super assortiment, leuke merken!! Snelle levering, met een leuk persoonlijk berichtje!!!
Pluspunten
mooie produkten
Verbeterpuntenvanaf bv 40 of 50€ zouden de verzendingkosten ook voor Belgiê gratis moeten zijn.
Pluspunten
Snelle reacties goede service
Pluspunten
Snelle, vlotte en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levertijd. Overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenSoms is het lastig zoeken. En acties zijn er eigenlijk nooit in mijn maat
Pluspunten
Persoonlijke boodschap werd erg op prijs gesteld en snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Top snelheid en klantvriendelijk meedenken bij bestellen
Pluspunten
Snelle service Goed (neutraal) verpakt Leuk briefje bij de bestelling
Pluspunten
Gezellig hoor
Pluspunten
leuk en best uitgebreid assortiment dat regelmatig veranderd
Verbeterpuntenik kan er zo geen bedenken
Pluspunten
stipte levering, goede website
Pluspunten
Snelle reactie en ruime keuze
Pluspunten
leuke winkel,up to date, veel keuze en als iets niet is zoals je zou verwachten dan is er meteen de bereidwilligheid om het op te lossen, er zijn genoeg winkels waar dat niet zo is,die kunnen daar een voorbeeld aan nemen.ik wordt daar blij van. ray
hallo, ik kon nergens op de website vinden dat het bedrijf alleen op zaterdag open is,dus voor niks erheen gereden en ik woon niet om de hoek,vandaar on line besteld,pump boxershorts en nu blikt dat maat s welke mij gezonden is niet overeen komt met de al reeds eerder gekochte maat s, de laatste aankopen blijken de boxers kleiner uit te vallen. heb het nr gebeld dat met 085 begint toen ik daar nog in de stad \ was,geen gehoor.dus ruilen ging ook niet.bovendien zijn de pumpboxers niet allemaal kleurecht,had er een met groen fluoriserend en die kleur is helemaal vaag.en ik heb niet met bleekmiddel gewassen.voor 33 euro moet dit niet kunnen.al met al eigenlijk een hoop teleurstelling. mvg ray
Pluspunten
Prima snelle service
Pluspunten
Snel. Correct. En met een leuk persoonlijk kaartje bij de levering.
Pluspunten
Ik ben blij met het verkoop van Andrew Christian underwear, ik wacht vol spanning op nieuw underwear .
Pluspunten
Snelle levering en een leuke, persoonlijke attentie die opvalt.