Mijn favoriete site voor party kleding, zwembroeken en ondergoed! Erg tevreden!
Al een paar keer bestelt, producten zijn van goede kwaliteit, snelle levering en ook bij retour zending snel geld terug.
Bestellen was eenvoudig, levering verliep volgens afspraak en de kwaliteit van het product is goed.
Good quality, lots of discounts, fast delivery, friendly website.
Toffe webshop en een goeie service!
Maar er is een mooi assortiment waar je uit kan kiezen en er zitten voldoende mooi spullen bij die ik wel paste en heb gehouden. De service is snel en goed
Tevreden
Altijd een goede ervaring, waar voor je geld!
En snelle terugbetaling wat het geen ik retour heb gestuurd !!
zeer snelle levering.
Zeer klantvriendelijk en staan klaar voor je indien een item toch niet zou zijn zoals je verwacht. Omruilen verloopt steeds zonder problemen en ook de naservice (garantie) wordt netjes afgehandeld. Dikke pluim voor het ganse team.
Fijne website , snelle levering !
Ze zijn te snel.
Bestelling Addicted fasion. Nette leverring en telefonisch goed bereikbaar. Nette Prijs vooral t.o.v. de wel erg hoge prijzen in een shop bij Yumbo in Playa del ingles.
Goede service. Iets hadden ze niet meer op voorraad en er wordt gelijk contact met je gezocht voor een oplossing. Echt een aanrader
Wat een mooie en unieke collectie heeft Bibo..al jaren klant..
Inlog werkte niet goed. Even bellen en gelijk opgelost! Prima service. Ook mooi product aangeschaft!
Mooie onderbroek en goed service
Gewoon hier bestellen. Gaan met die banaan! Past niet? Mag het gewoon retour. Hele fijne service ook!
Als je een pakket terug stuurt omdat de maat niet oke is moet je de kosten zelf betalen. Is niet meer van deze tijd en hoort gratis te zijn net als Zalando.
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn een klein bedrijf en niet te vergelijken met Zalando. Voor ons is het financieel niet mogelijk om gratis te retourneren. Bedankt voor je begrip! Met vriendelijke groet, Luut BIBO Fashion
Lekker ziet goed Ik zou lekker dragen
een verrijking in mijn kleerkast