Pluspunten
Keurig, op tijd, netjes verpakt
Pluspunten
super service
Pluspunten
Ruim aanbod, vriendelijk geholpen, uniek in Tilburg
Pluspunten
Snelle service. Klantvriendelijk. Altijd behulpzaam. Goede collectie.
VerbeterpuntenOp adressticker niet meer Bibofashion.nl vermelden. Kan zorgen voor lastige situaties in privé sfeer. Blijft toch specifieke doelgroep en producten.
Hoi Freek, Bedankt voor je feedback. We hebben het inmiddels aangepast. Groet, Luut BiBo Fashion
Pluspunten
Superleuke winkel
Pluspunten
Goede en snelle service, ook bij een ruiling
Pluspunten
Goede website, snelle verzending, goede aftelservice
Pluspunten
Zeer vlotte verzending en communicatie.
Pluspunten
Snel alles binnen. Overzichtelijke site
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Erg accuraat en punctueel
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk en eerlijk.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte reactie op e-mail, flexibel qua ophalen van m'n bestelling.
VerbeterpuntenKleinigheidje, het was leuk geweest als ik op 10-2 al geweten had van de 14% Valentijnskorting. Dan had ik 2 dagen later besteld, dat had een paar euro gescheeld.
Pluspunten
- snelle levering - nette levering - goede service
Verbeterpunten- zeer groot aantal items niet in bepaalde maat (in dit geval L) leverbaar, hierdoor loopt BiBo bestellingen mis!
Hoi Sander, Bedankt voor je feedback. Er zijn items bij de op het moment niet leverbaar zijn. Als je nog op zoek bent naar bepaalde producten kan ik voor je kijken of ik ze kan bestellen voor je. Je kunt ons mailen op [email protected] Groet Luut BiBo Fashion
Pluspunten
zeer vriendelijk en snelle reactie op vragen! ook altijd behulpzaam
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel. Goede kwaliteit, mooi materiaal. Openminded. Heel fijn zo.
VerbeterpuntenSoms komt het me wat te erotisch over en ook als ik surf op jullie site, krijg ik soms reclames binnen van jullie op andere sites waar ik dan even niet op zit te wachten.
VerbeterpuntenZoekfunctie mobiele site
Pluspunten
*netjes ingericht de winkel *voldoende spullen om uit te kiezen
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk en zeer behulpzaam.