Pluspunten
kreeg snel geld terug bij retourneren
Pluspunten
Hele goede service! Correcte en nette afhandeling!
Pluspunten
snelle levering, gratis verzending
Pluspunten
Geweldige service en collectie. Ruim genoeg en wel met een duidelijk stijl statement.
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling en snelle levering. Mijn mails en vragen werden allereerst binnen de 24 uur uitgebreid beantwoord. En alhoewel het hemd welke ik bestelde niet in stock was, voorziene leveringsdatum pas werd voorzien voor november, was ik zeer aangenaam verrast toen het medio september, dus heel wat vroeger dan verwacht, werd aangeboden via DHL. Super service !!!!
Pluspunten
Ik vond dat jullie telefonisch een zeer duidelijke uitleg gaven op mijn vragen. Ook de levering was zeer correct en snel.
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden.
Pluspunten
Website overzichtelijk, behalve de winkelmand Snelle service Ik moest een shirt terugsturen - Bibo heeft een snel en duidelijke procedure.
VerbeterpuntenAfbeeldingen geven niet altijd duidelijke beeld, daarom moest ik een shirt terugsturen. Navigeren naar de winkelmand omslachtig.
Pluspunten
Snelle levering. Ook qua ruilen, snel ander artikel omgeruild geleverd.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid kan beter.
Pluspunten
Snelle levering, prima produkten
Pluspunten
De producten die ik had besteld werden snel geleverd. De producten zijn in prima staat.
Pluspunten
Snelheid van levering (1 dag). Ook perfecte ruilservice. In drie dagen na terugsturen de goede maat ontvangen. Perfect!
Pluspunten
Goede en duidelijke website. Snelle levering
VerbeterpuntenHet bestelde product kon ik na een keer in de wasmachine al stikken aangezien het scheurde.
Pluspunten
Gemak site, snelheid levering, variatie en stijl
Pluspunten
-snel geleverd
Verbeterpunten-site zou wat overzichtelijker mogen
Pluspunten
Goede site en snelle levering@ leuke aanbiedingen
Pluspunten
Helemaal goed! snelle levering. Hoefde niet te retourneren, maar met de toegevoegde sticker was dat ook zo gepiept als het niet had gepast. Aanrader.
VerbeterpuntenGeen, gewoon prima!
Pluspunten
Hoi hoi, mijn naam is Christian Jansen en ik woon in Nelgie. Ik bestel toch wel regelmatig een keer iets bij jullie en dit is altijd binnen de 3 dagen geleverd, dus echt een goeie service. Bovendien ook heel goed nu dat er met creditcard of maestro kan betaald worden !! Zo zo verder xxx
Pluspunten
snelle en kosteloze bezorging snelle reactie op door mij verstuurde email aan klantenservice overzichtelijke website
Pluspunten
Gratis verzenden, overzichtelijk , duidelijk
VerbeterpuntenMisschien een app, zodat het makkelijker op je mobiel te bestellen is.
Pluspunten
Snelle levering Afterpay
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
snelle levering, geen verzendkosten
Pluspunten
Tevreden met product
VerbeterpuntenLange verzendtijd.