We shoppen graag bij bibo. Al een aantal jaren
Zeer positieve shopping ervaring bij bibo. Producten zijn exact zoals beschreven en weergegeven, de maatvoering mbv de opmerking(en) en de aangegeven maattabel is uitstekend! Zeer snelle verzending en levering. Persoonlijke “touch” in de vorm van een handgeschreven kaartje en een leuk presentje! Kortom, aanrader!!!
Pakketje is probleemloos ter plaatse geraakt, zelfs tot in belgie!
Bestel al jaren bij Bibo, en heb op magische wijze nog nooit een misser gehad. Jullie complete assortiment is fantastisch en persoonlijke touch aan de bezorging maakt het altijd weer een verwennerij om te bestellen!
Goed product en kwaliteit, service is ook super!
Nu een paar maal onderbroeken en zwembroeken gekocht. Snel ontvangen in een degelijke verpakking. Gewoon goed!
Zoals altijd: supersnelle levering in anonieme verpakking. Altijd een persoonlijk kaartje en wat leuke gratis gifts bij je bestelling. Top!
Was ik maar 30 jaar jonger
schnelle Lieferung, Ware super verpackt, toller Service
Leuke items voor een scherpe prijs en snel geleverd.
Nu paar keer besteld en absoluut geen klachten. Breed assortiment en snelle zorgvuldige levering!
Wanneer je ook besteld. Wat je ook besteld. Het is altijd snel binnen. Goeie service. Mooie merken.
Altijd snelle levering en persoonlijke aandacht voor de klant. Niet de standaard webshop benadering, heel prettig.
Top producten en super goede service. Een echte aanrader, de KEUZE is REUZE Voor jong en oud. Groetjes Gerben
Ruime keuze party/sportswear, altijd snelle levering en uitstekende klantenservice. Bestel er al jaren.
Bibi, is supersnel en betrouwbaar. Doen nooit moeilijk wanneer er toch iets niets past, dit mag gewoon geretourneerd worden.
Bedankt voor de snelle levering en zwarte Jockstrap.
Fantastisch bedrijf met mooie exclusieve zwembroeken , ik wens hun al het succes
Scherpe prijzen en ruime ,met items die snel geleverd worden.
Zeer snelle bezorging en goede kwaliteit!
Al diverse malen wat besteld hier. Ongekende service en kwaliteit. Verzenden gaat supersnel en ook de aftersales gaan vlekkeloos. Ik kan BIBO met droge ogen aan iedereen aanbevelen all day long!!!
Goed aanbod van leuke spullen, kwalitatieve en mooie items. Overzichtelijke site. Waanzinnig snelle levering van mijn bestelling! Eerder ook al bij Bibo besteld en weer erg tevreden! Bedankt.
Besteld en 2 dagen later al in huis.
Betrouwbaar, snelle levering, mooie spullen. Bij retour, snelle afhandeling mogelijk bij alle PostNl zaken. Goede service! Kopen bij Bibo is zeer aan te bevelen!
Ruime keuze in de grote merken en daarnaast een goede en snelle service/levering!