Altijd snel en vergezeld van een hartelijk groet.
Snelle en uitstekende service
er valt weinig te zeggen gewoon top bedrijf BiBo
Zeer prettige side
De broekjes waren supersnel in huis en zo verpakt dat ze door de brievenbus pasten. Bovendien zat er een leuk kadootje bij.
Groot assortiment, snel geleverd en ook makkelijk deels geretourneerd.
Goede spullen en super service
Bestelling vlot verlopen... 1 product was wat mis mee... Onmiddellijk zeer correct opgelost.
Ik heb echter aardig wat nieuwe slips die ik niet draag omdat de “lift” van de zak te hoog zit, dat is zeer oncomfortabel. Ps nooit gedragen enkel 1 x gepast. Maar de nieuwe “normale” slips van Addicted zijn echt super.
Mooie webshop en snelle levering!
Zoals altijd: mooie merken, goede aanbiedingen en supersnelle levering.
Altijd met een persoonlijke noot in de verpakking, dat maakt het attent!
Zeer snelle levering en netjes
Altijd goede service en ruime keuze uit ondergoed, vooral slips/strings en jockstraps wat je niet overal vindt.
Er valt niet veel te vertellen dan dat het gewoon altijd goed is prima service, en altijd netjes op tijd.
Eerder al iets besteld, was toen niet op voorraad, Luut belde met een alternatief welke toen ik het thuis kreeg perfect was. Hierdoor nu voor de tweede keer besteld en weer erg tevreden!
Mail gestuurd ivm het niet op voorraad hebben van een Fetisch kleding stuk. Snel reactie dat deze besteld werd voor mij. Binnen een week reactie dat hij gereserveerd lag. Super blij en een goede service en mooie kwaliteit kleding.
Mijn ervaring met bibo is zeer goed omdat de vlotte service en de kwaliteit van de kleding zeer goed is .Tevens zit er bij de bestelling vaak een aardige attentie en een groet wat ik zeer op prijs stel .
bestellen gaat gemakkelijk levering is echt binnen een dag. Vandaag besteld morgen in huis. Altijd iets leuks erbij, top!! Henk
Tevreden
Alles wat ik bestel is snel ontvangen en voldoet prima. Wanneer iets niet past kwa maat, terugsturen en de verwerking daarvan gaat ook snel. Zeker aan te bevelen.
Leuke gekleurde slipjes zitten.heerlik
Zien Prikkels Bestellen Ontvangen met kalender Genieten Aandacht