Al jaren klant en zeer tevreden over de ruime keuze, snelle levering en persoonlijke touch!
Altijd snel mijn bestelling in huis. Klopt altijd. Too service
Aussiebum! In geen enkele winkel of webwinkel te vinden! Maar hier wel! Ik draag alleen maar aussiebum!! En je hoeft geen 2 weken te wachten tot het bij je thuis is na bestellen en betalen! Ook accepteert aussiebum alleen maar creditcards! Dus die moest ik altijd van moeders gebruiken! Nu kan ik gewoon achteraf met ideal betalen! Top!
pakket was laat, maar door goede communicatie was t geen groot probleem
Al jaren onze favoriete shop! Alles op tijd en netjes verpakt met altijd een persoonlijk tintje erbij. Een webshop van het hoogste niveau. Thanks Luut!
Ik koop al jaren bij BiBo, de keuze is groot en de levering snel en zorgvuldig.
Mijn bestelling was, ondanks de drukte rond de feestdagen, ontzettend snel verzonden en aangekomen.
Inmiddels een paar keer bij BiBo besteld op aanraden van een vriend. Ze hebben een ruime collectie, er wordt snel verzonden, de prijs is prima met af en toe leuke aanbiedingen. Een de persoonlijke kaartjes bij de bestelling zijn een kers op de taart :-)
Persoonlijk, goede service, in een zin gewoon top :-)
Zeer tovreden, aan te bevelen
Es heeft een mooi pasvorm ( een maatje groter nemen ) en de kwaliteit is top, in the gym ben ik de fashion topper.
Zoals altijd snelle levering., kwalitatief goede producten en een persoonlijk bericht.
Snelle levering en altijd goede kwaliteit
Ik bestel niet vaak, maar als ik bestel ben ik super tevreden. Duidelijke site, snelle levering, goede service, betrouwbaar! Producten worden met zorg ingepakt, zeer netjes en verzorgd. De hand geschreven kaart, word erg gewaardeerd, leuk! Ik ken Luut niet persoonlijk…, maar de manier van communicatie is zeer plezierig en attent. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ga zo door! Als ik weer “wat” nodig heb, zien jullie mijn bestelling tegemoet.
Altijd super bij deze webshop. Snelle levering,klantvriendelijk,mooie producten,breed assortiment,leuke cadeautjes,mooi verpakt. Super winkel,raad het elke man aan!
Snelle bezorging. Aanbevelen. Groeten uit Duitsland
Mooie producten, snelle levering, goede communicatie. Kortom een zeer tevreden klant.
Gebruiksvriendelijke webshop met een ruime keuze, correcte levering en zeer klantvriendelijk.
Beloftes worden nagekomen en de service is top!
Vriendelijke, persoonlijke en snelle behandeling van de bestelling én hulp wanneer het daarmee door mijn eigen toedoen niet geheel vlekkeloos gaat.
Gewoon goed, helemaal niks mis mee. Wordt snel verzonden en bij retour ook snel geld op de rekening terug. Heel netjes
Binnendienst antwoordt snel en de service is betrouwbar. Ik had ook een retour dat goed is gegaan !
mooie keuze van leuke artikelen ,gevolgd door een snelle levering van bestelde produkten