Geweldid

Snelle levering en mooi materiaal

mooie passende onderbroeken wel een beetje aan de dure kant

nadat er bestelt is gaat het eigenlijk erg snel, mits op voorraad. staan je netjes en correct te woord als er wat is.

Kwaliteit en service

Bibo verkoopt uitsluitend kwaliteit, geeft prima service en denkt met de klant mee!!

Uitstekende service en snelle levering

Altijd weer leuk die ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit. Dat kaartje en de kleine verrassing bij de bestelling is altijd weer een extra leuke waardering. Hartelijk dank!

Fijne webshop en erg klantvriendelijk.

Veel keuze in het assortiment.

Mooi aanbod en altijd snelle levering

BiBo heeft een mooie en up-to-date collectie. Ik heb al heel wat bestellingen geplaatst en altijd snel en juist geleverd. Ook retourneren verloopt vlekkeloos.

Echt top. Dank u wel. Fantastische service en super snel.

Super vriendelijk en snel

Na een korte mail (in het weekeinde) dat ik wat last had met het bestellen van de juiste maat kreeg ik gelijk reactie met een oplossing. Super snel en vriendelijk!

Top shop!

Prima shop met alleen maar goede kwaliteit producten. Aanrader!

mooie winkel

goede servies en snelle levering eindelijk iets gevonden dat mij past kwa volume uitstraling zelf zeker aan het strand.

Supersnelle levering en een soepele afwerking van een retourtje vanwege een maatje te klein.

Mijn nieuwe favoriete webshop ❤️

Snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ze hebben er een vaste klant bij.

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice!

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice! Aanrader!

Zoals altijd onbrispelijk efficient !

De zoveelste keer dat ik bestel bij BiBo en steeds onberispelijke service en onwijs snelle levering !!

zoooooveel mooie spullen!

Super webshop met heel veel mooie spullen, leuke aanbiedingen en top service mocht er iets mis zijn. Ga zeker vaker bestellen, zou alleen willen dat we meer feestjes en gelegenheden hadden om ermee te showen ;)

Simpel te bestellen en snel geleverd.

Simpel te bestellen en snel geleverd. Prima service.

Weer top

Weer top, kan niet anders zeggen

Mooie collectie. Geweldige service. Goede webshop.

Als je vragen hebt, weet Luut altijd een manier om je te helpen. Top. :-)

Altijd tevreden

Nog nooit een probleem ervaren bij Bibo. Fijne webshop. Spaarpunten systeem vind ik leuk.

Top service, ruime keuze en snelle verzending

Voor een cadeautje zocht ik een bepaald artikel dat niet meer beschikbaar was in de juiste maat. Na contact met de klantendienst kreeg ik heel snel reactie en werd het artikel in de juiste maat bijbesteld. Ik werd zelfs op de hoogte gebracht wanneer het opnieuw beschikbaar was. Het werd vervolgens snel verzonden en, zoals gevraagd aangezien het een cadeautje was, discreet verpakt en bezorgd. Het werd zelfs mooi ingepakt in cadeaupapier :-)

Fijne webshop!

Overzichtelijke site, snel besteld. Vrijdag besteld zaterdag in huis. Ondanks dat PostNL maandag aan gaf. Bij binnenkomst, bleek het toch niet helemaal de juiste keuze. Maandagmiddag ingeleverd. Dinsdag antwoord en retour verwerkt. Aanbeveling JA!!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Thx

Zeer snelle levering en mooi ondergoed!

Snelle levering, mooi aanbod, eenvoudig retour proces. Altijd even vriendelijk geholpen! Betrouwbaar!!!

Super schnelle Lieferung mit persönlicher Nachricht :)

Gerne wieder, top Produkte, schnelle Lieferung und eine persönliche kleine Nachricht. :)