Leuk adres voor de sexy man!
Top alles soepel en snel geleverd
Ik kreeg zeer snel reactie op mijn vragen over bepaalde maten en voorraad, terwijl ik deze vragen buiten werktijden stelde. Zwembroeken waren uiteindelijk voordeliger dan bij de concurrent, en bovendien meteen leverbaar, terwijl dit bij de concurrent niet zo was. Alles kwam keurig netjes verpakt binnen 24 uur aan, bovendien leuke samples/goodies erbij gekregen. Echt een aanrader!
Snelle levering ! De app van PostNL gaf aan 2 dagen er over te doen maar het product was binnen 1 dag al binnen Netjes verpakt en een kaart erbij
Fijne merken en snel verzonden. Altijd een persoonlijk berichtje erbij. Complimenten!
Bestellingen worden enorm snel geleverd, enorm tevreden over de kleding. Als er vragen zijn of problemen, staan ze meteen klaar voor je en regelen ze eventueel iets als het nodigs. Top service, aanrader!
Elke keer weer meer dan goed! Bedankt Bibo.
Leuke artikelen, voor een goede prijs! En super levering ook al was een artikel niet meer op voorraad. Toelicht; rode boxer was op in de sale, maar kreeg een vervangende in andere kleur met leuke attentie en excuus erbij gewoon top love it!!!
De door mij bestelde overalls stonden mijn niet zoals ik gehoopt. De kwaliteit was goed voel- en zichtbaar. Ik heb ze echter terug moeten sturen en dit werd, net als het verzenden na bestelling, erg snel afgehandeld.
Wat een mooi underwear hebben ze bij BiBO fashion!!de foto’s zo als afgebeeld van underwear zien er precies zo uit bij aflevering. En vaak zit er ook nog een leuk cadeautje bij, ik beveel deze bibo fashion aan!! Gr Pierre
zeer tevreden met mijn producten en pasvorm
De beste online winkel voor het merk addicted en Es collection.
Ik bestel al jaren bij Bibo fashion. Ik vind het aanbod van mijn favoriete merk fantastisch. Af en toe een gift bij de bestelling vind ik leuk. Een kleine tip. De grote papieren enveloppe mag soms vervangen worden door een iets kleinere. Over het algemeen, prima service.
Snelle levering en responstijd en steeds leuke attentie
Sympathiek Team, met Luut als woordvoerder komt alles goed! Super assortiment, kwaliteit en service op alle levels dik in orde, als hetero-man liefhebber van sexy en spannende kleding! fijne kwaliteit oa. sport & zwemkleding! Met vriendelijke groeten Spykes!
Altijd goed geholpen snel in huis. Een aanrader als je van mooie goede producten houdt.
De kwaliteit van de stof is echt goed. Zweet niet, mooie kleuren en zit enorm fijn. Niets op aan te merken
Het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachting! Super snelle afhandeling en levering van het product met regelmatige up-date over het bezorg traject.
Ik ben fantastisch geholpen door super vriendelijke oude man had bestelling ook weer snel binnen super blij
Bij BiBo vind ik altijd alles wat ik wil hebben aan underwear. Super service ook als ik per ongeluk een verkeerde maat bestel. Heel blij mee al sinds de tijd dat er ooit een winkel was in Tilburg.
Was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste aankoop
Super leuke gasten hebben mijn geholpen aan een paar nieuwe jocks en andere broekjes tijdens @superflirtfestival Amsterdam
Goed verpakt en uitstekende kwaliteit
prima site, veel keuzes en snelle levering
Altijd goed!