Betrouwbaar, snel en peroonlijk

Bestel hier al jaren. Hier ben je nog echt klant. Kunnen veel andere winkels nog wat van leren.

Kwaliteit, beste prjis en de allerbeste service!

BiBi heeft mooie artikelen, uitgebreid assortiment en biedt de nieuwste en laatste trends. Klantgerichtheid is snel, acuraat en optimale vriendelijkheid. Bestellingen worden snel geleverd em je aankoop uitpakken is een feestje!

Klantvriendelijk

Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag.

Helemaal top! ♥️

BIBO is top! Super leuke kleding! Mega goeie service! Super snel en altijd op tijd! Heel erg tevreden!

Ik heb een broekje dat te groot is hoe kan ik dat terug sturen De rest was goed en een snelle levering

SUPER!

Weer zoals altijd super tevreden over de kwaliteit en service! Bibo is the best

Super altijd goed

Heelijk sportbroekje lekker voor de sportschool.

Goed en snel

Alles netjes in gepakt en alles netjes volgens afspraak en zeer snelle levering. En mooie producten.

Helemaal top!

Super tevreden over Bibo Fashion ik bestel hier al jaren. Leuke collectie met een ruim aanbod en echt super goede kwaliteit. Hele snelle levering met altijd een leuk kaartje erbij. Ook fijn een goed en snel persoonlijk contact als je een vraag hebt. Ga zo door en tot de volgende bestelling!

Geweldig en een snelle levering

Na telefonisch contact te hebben gehad, vriendelijke medewerker en behulpzaam met mijn vraag.

Zonder problemen

Gewoon goed

Binnen 1 dag product correct in huis.

Gewoon goed

Snel goed geregeld nooit geen vreemde dingen

Zoals elke keer: SUPER AANKOOP!!!

Zoals elke keer: SUPER AANKOOP!!!

Simply the best

Bibo fashion is mijn hofleverancier

Uitstekende service

Erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid

perfect

Alles super goed gegaan

Super site

Ik heb hier al 2x een bestelling geplaatst. Vaak als ik online koop zijn de maten net niet helemaal goed. De 2 bestellingen waren alle 2 super en het ondergoed zit fantastisch. De service is ook geweldig en als je een vraag hebt helpen ze je ook goed

Zeer snelle en correcte levering.

Op woensdag besteld en zaterdag geleverd in Frankrijk, zeer snelle en correcte levering: top !

Fantastische collectie, super service, goede vibe!

Fantastische collectie, super service, goede vibe! En natuurlijk de persoonlijke touch!

Snelle verzending, goede service en vriendelijk contact

Bestelling geplaatst welke binnen twee dagen binnen was, maar helaas niet goed paste. Nieuwe bestelling geplaatst voor een andere maat welke na bestelling de volgende dag binnen was. Het retour zenden van de artikelen was goed uitgelegd, makkelijk en snel bevestigd vanuit Bibo dat deze terug gestort zouden worden. Niet de eerste keer dat ik deze snelheid en service ervaar en zeker niet de laatste keer, zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

top

snelle levering, en retour snel terug betaald , keurig

Weer snel geleverd, zoals gewoonlijk. Netjes verpakt en mooie items.

Goede kwaliteit en snel leveren.