Ja ze bestaan nog! Webshops met Service! Duidelijke en vriendelijke communicatie. Snelle service. Goede producten. Wat wil je nog meer?

Goede webwinkel; mooie producten; snel geleverd.

Bibo biedt een ruime keuze aan mooi en spannend ondergoed. Bestellen is makkelijk en mijn keuze wordt steeds snel geleverd. Meestal kan het pakje door de brievenbus zodat ik er niet voor thuis hoef te blijven.

Super service

Snelle service voor het omruilen van een short die mij niet paste.

Perfect geholpen en komen afspraken na

Snelle service goede en mooie producten

Persoonlijk contact

Veel aandacht voor persoonlijke wensen

Zeer tevreden over de producten

Pasvorm altijd goed, erg confortabel in het dragen en fijn stof. Goede kwaliteit.

Ik heb al meerdere keren besteld en ben zeer tevreden.

Correcte leveringen Top !

Zeer tevreden en betrouwbaar.

Al diverse sexy mannenkleding besteld, verzending is razendsnel vaak 1 dag. Omdat ik soms moeite heb met de maat bestel ik vaak 2 maten. Maken ze geen probleem van. Retourneren gaat ook snel en na een dag is retour verwerkt. Voor advies kan je er ook terecht en beantwoorden ze je vragen, per mail, whatsapp of telefonisch. Zeer behulpzaam dus. Zeker een aanrader voor leuke sexy mannenkleding. En natuurlijk de echte merken.

Superfijne webwinkel!

Superfijne webwinkel met een heel compleet aanbod van party/festival/fetish wear. Belofte om snel te verzenden maakte Bibo waar, ik had de spullen de volgende dag in huis. En ook een retourzending en het terugstorten van het geld verliep vlekkeloos. Blij mee!

Snelle levering en snelle retour afhandeling

Maatje valt te klein uit, snel nieuwe bestelling gedaan en huidige retour gestuurd. Binnen een week afgehandeld.

Versturen met postnl daarom altijd duidelijk wanneer je bestelling er is. Altijd netjes in de orginele verpakking. Leuke acties.

Altijd uitstekend service en kwaliteit!

Snelle levering en super service!

Spullen waren snel binnen. Als er vragen zijn, gemakkelijk te bereiken en persoonlijke aandacht!

Top service! Na een telefoontje of het pakketje met spoed opgestuurd kon worden! Werd dit meteen geregeld!

Snelle levering, ook bij retour zending snel je geld terug op je bankrekening. Ga zo door!

Mooie spullen en goeie service

Altijd mooie spullen. Leuke deals En wanneer niet passend, snelle afhandeling van retour.,

Fijn om hier te bestellen

Ik heb hier al een aantal keren besteld. Ze hebben een mooie collectie en een heel goede service. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar. Dit keer had ik iets gezien bij ES Collection dat niet in hun collectie zat en dat ze voor me hebben besteld. Binnen een paar dagen had ik het al in huis. Ook werd ik geholpen met het aanmaken van een account en het overzetten van spaarpunten. Een heel fijne ervaring.

service van het hoogste niveau

Van underwear tot clubwear bij BiBo Fashion vind ik altijd iets naar mijn smaak. De super snelle leveringen en persoonlijke klantenservice van Luut is uitmuntend. Zeer aanbevelingswaardig!

Snel ontvangen. . Ziet perfect en ik kan genieten van

Super snelle service

Er was 1 artikel niet meer voorradig. Uitstekend door Luut opgelost. We zijn zeer blij met de groene Addicted zwembroek. Top!!

Betrouwbaar in kwaliteit!

Kleding is mooi van goede kwaliteit en stijlvol, en de bestelling en levering gaan feilloos.

Goede opvolging en info je wordt continu op de hoogte gehouden van uw zending

Erg fijne website en snel geleverd! Heel tevreden