Goede opvolging en info je wordt continu op de hoogte gehouden van uw zending
Erg fijne website en snel geleverd! Heel tevreden
Last minute nog een nieuwe outfit willen scoren voor een festival. Verschillende maten van bepaalde outfits besteld. De maat die volgens hun maten tabel van de site zou passen paste ook perfect! Retour proces van de overige maten ging soepel en was door hun als bedrijf zelfs al voor gewerkt (stickers op de doos). Zeker opnieuw bij deze site bestellen als we weer wat nodig hebben!
Idem.
In één woord, Top!
Genoeg assortiment
Heerlijke collectie..
Binnen 2 dagen de complete bestelling binnen. Omdat het een en ander nog gepast moest worden bleek dat bijna de helft retour kon. Binnen 1 dag hadden we ons geld al terug. Super geregeld. We zijn erg blij met onze spullen. Groet D&R
Mooie spullen, snelle levering en persoonlijk contact.
Snelle, goede communicatie
Goede underwear is belangrijk! Hier vind je alles. Kom hier volgende keer zeker weer terug.
Onlangs weer eens Addicted shorts en zwembroek besteld. Levering is supersnel en kwaliteit heel goed!
Uitstekend in kwaliteit, supersnelle service, en altijd een persoonlijk berichtje erbij. Bedankt Luut
I received my order the following day. I also placed a double order which was refunded the following day. Great service.
Heel fijne service en snelle levering.
Vandaag besteld en morgen een correcte aflevering in de bus
Good staff
Prima producten en snelle levering.
Ze zitten heerlijk
Spannend
Enorme keuze,superkwaliteit,snel geleverd en steeds die persoonlijke touch
prompte levering, goede service
Ik heb een aantal cosmetica-artikelen besteld, bleek dat het pompje niet werkte! Dit heb ik gemeld via de mail en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd en de 'kapotte' hoefde ik niet terug te sturen! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren! Verder was er een prijsverhoging binnen 1 dag gaande, helemaal niet erg, maar ik meldde dit ook en kreeg meteen het verschil teruggestort!
Keurig verplant en snel geleverd
Altijd een snelle bezorging en simpel te retourneren als de maat toch niet goed blijkt.