Wederom uitstekend!

Snelle levering,mooi verpakt,1ste klas producten, mooie webshop,leuke cadeautjes erbij,blijf zeker bij jullie bestellen. Raad het iedere man aan.

Topservice

Snelle correcte levering

Snel verstuurd, goede kwaliteit!

Bestelde top de volgende dag in huis! Super snel en goede kwaliteit!

Super tevreden

Super tevreden over het makkelijk bestelling plaatsen en de snelle levering!

Al jaren zijn wij vaste klant. BiBo Fashion heeft een ruime keuze aan mooie merken. De bestellingen worden snel geleverd. Betrouwbaar shop en zeer de moeite waard om even de tijd te nemen om te shoppen!

Snelle levering, uitstekende service!

Zeer tevreden!

Perfecte service

Prettig contact, vriendelijke behandeling, goede prijzen.

Uitstekende service en kwaliteit!

Kwaliteit is hoog en de service qua ruilen van de maat is goed verzorgd. Snel en gemakkelijk.

Super service!

Stuurde zelfs nog een maatadvies! Top!

Mooie artikel en een top service als er iets met de bestelling is. Word je op een vriendelijke correcte manier behandeld. Kunnen nog veel site iets van leren. Nogmaals bedankt Luut

Fast delivery and great service

Ordered from this company as I wanted some AussieBum underwears and they sold them. Quick delivery and when I needed to return a harness, they were super quick at refunding me. Only negative thing was that I needed to pay for the return shipping to them myself. Otherwise, everything was great.

Grote keuze en snel verstuurd

Grote keuze en snel verstuurd. Goede prijzen!

Mooie underwear, snel in huis

BiBo heeft volop sexy underwear, van mooie merken. Veel op voorraad en de bestelling is snel in huis.

Mooi en vlot levering

Supersnelle service en ook goede after Sales reactie!

Ruim assortiment in mooie topmerken

Al jaren een tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant. Bestellingen worden op tijd geleverd en altijd voorzien van een persoonlijke groet :)

Mooie webshop en snel geleverd.

Alles gekregen zoals ik het besteld heb en snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Een ondernemer die oog heeft voor zijn klanten. Altijd een persoonlijk kaartje met een vriendelijk dank je wel, etc.

Overzichtelijke website, nodigt uit om te bestellen.

Prettige website, overzichtelijk en het vertrouwen wordt direct gewekt. Grappig dat Edwin, een van de modellen een collega/bekende van me is. Ik ken hem goed. Ga zo door. Ik zal zeker vaker bestellen. Groetjes Aaron Dijsselbloem

Veel keus en mooie producten

Bibo Fashion heeft veel keus in kleding. LEvering is snel en retourneren gaat makkelijk.

In één woord: Prima!

Prima service, leuke attentie bij de snelle levering

Zeer snelle service, duidelijke communicatie

Snel, goed & kwaliteit

Goed verpakt, snel en de juiste kwaliteit

Snel , veel keuze en overzichtelijk