Mooie producten, goede omschrijving en bovenal top service. Concreet en snel.
Had de rainbow harnas nesteld en 2 dagen later lag ie al in de bus. En past perfect. Niet te strak en niet te los. Zacht materiaal ook. Bedankt Lutz.
Luut is er altijd snel bij, zowel met mailcontact evenals de verzending (naar België). Na 5 jaar nog altijd dik tevreden met de service.
Super fijne webshop, klantenservice en bedrijf in algemeen!
Mooie webshop met veel keuze voor goede merken. Niet de goedkoopste merken, maar wel mooi en van goede kwaliteit. Bestelling werd snel bezorgd en er zat een persoonlijk kaartje van de eigenaar en een leuke verrassing bij.
Ik heb nu twee keer iets besteld bij BiBo Fashion en beide keren enorm tevreden. De bezorging is snel, goed te volgen en de kwaliteit van de kleding is goed!
Snelle bezorging en goed verpakt. Leuk een kleine attentie erbij en een kalender. Leuke verrassing. Ondergoed zit goed en komt overeen met fotos. Ik zal Bibo zeker aanbevelen bij vrienden en kom zeker terug!
Ik ben al lang klant bij bibo,hoe kan het ook anders, zorgeloos ondergoed bestellen van topkwaliteit voor een juiste prijs,is er een probleem….luut staat altijd paraat,pakjes worden binnen de 48uur verstuurd met een leuke attentie erbij,ik bestel maandelijks ondergoed….bij de beste…..bibo fashion! Een trouwe en meer dan tevreden klant!
Had een bestelling geplaatst maar uit eindelijk bleek ik een andere maat nodig te hebben. Alles was zo geregeld. Snel antwoord ect. Goede service!
Snelle en correcte levering
Wat een fijn bedrijf. Snel mailcontact bij vragen. Snelle levering.. en vooral mooi spul! ❤️
Goede service, goede communicatie. Niets is te veel en een snelle bezorgen / eventuele retournatie.
Fijne winkel waar ze snel leveren en snel reageren op vragen die je hebt. Vriendelijke klantenservice en leuke gratis gadget.
Super snelle levering!
Goede range van producten, snel thuisbezorgd.
Ruime keuze in goede kwaliteit. Goed duidelijk wat wel en niet op voorraad is. Collectie wordt constant vernieuwd. En mooie plaatjes. ;-)
Goede ervaringen hiermee
Ze hadden een fout gemaakt. En zonder discussie deze hersteld.
Mooie merken, goede kwaliteit en snel geleverd! Hier wordt je blij van als je pakketje bezorgd wordt!
Uitstekende service i.s.m. PostNl, mooi assortiment, correcte prijzen. Een aanrader!
Bestelling werd snel geleverd, en de paar items die ik retour stuurde werden ook keurig en snel afgehandeld.
Steeds de nieuwe trends. Zeer snelle levering. Heel vriendelijke service.
Al vaker wat besteld bij BiBo en het wordt altijd snel geleverd. Er zit altijd een leuke kaart in om je te bedanken voor de bestelling.
Zoals altijd een goede service en mooie kwaliteit