Kann ich nur weiterempfehlen!
Een webshop met de Service zoals het hoort
Snel goed zeer tevreden
Goede service en snelle levering. De body zit als gegoten en een mooi product. De maat is prima.
had problemen met het aanmelden tijden mijn bestelling was ook mijn spaarpunten kwijt melde dit via contact en meteen antwoordt op mijn vraag met een voorstel ben hier dan ook op ingegaan en binnen 24 uur alles terug oke dit heb ik op andere online website nog niet meegemaakt hier ben je een klant met een naam en geen email die wat besteld ook hun website is zeer goed alles prima omschreven zoals de artikels werkelijk zijn hier koop je geen kat in een zak gewoon weg wonderlijk team zo zeggen doe zo voort voor mij de beste website die er is voor oneline te kopen
Ik heb al vaker iets besteld. Snelle en goede levering. Retourneringen worden snel behandeld. Als er iets niet in mijn maat voorradig is, wordt mij vaak een bijna zelfde kledingstuk, maar wel in mijn maat, geadviseerd. Dus meedenken en klantenservice zijn echt top!
Goede website, ruim aanbod, snelle levering, keurig verpakt en dat allemaal altijd als je iets besteld!
Bestelling geplaatst op zondag en is die dag direct in orde gemaakt. Kon gewoon een dag later al genieten van m’n aangekochte items!
Topzaak! Ik had last minute nog een outfit nodig. Dit werd snel geregeld door hun. Dank je wel!
Kwaliteit vernieuwend Stralende site
Altijd goede ervaringen mee gehad. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen op de website. Er wordt ook snel geleverd. Aanrader!
Items hebben een mooie kwaliteit. Verzending is zeer snel en klantenservice is heel behulpzaam.
Snel in huis
Ze hebben hele mooie merken en super snelle levering
Altijd snelle levering, goede service bij terugsturen producten.
Vandaag besteld Paar dagen later geleverd
Als ik mijn ondergoed of badkleding koop, is het alsof ik in een snoepjeszaak ben.
Lekker snel in huis
Alle producten en maten kloppen exact, wordt netjes en goed verpakt verstuurd, ikzelf heb nooit iets terug hoeven te sturen, dus ben heel tevreden, hebben ook acties waarvan je op de hoogte wordt gehouden
Ik heb weer een geweldige nieuwe open butt onderbroek van pump erbij. Zit zalig
Bestellen en enkele dagen erna, is alles correct thuis geleverd. Meestal, stuur ik eerst een email en vraag uitleg over het product, als het voorradig is en hoeveel port ik moet betalen voor de levering in België. Na een half uurtje heb ik een reactie op het gevraagde. Dan pas, plaats ik mijn bestelling en meestal binnen de 2 dagen alles in huis.
Goede keuze en snelle levering
Mooie merken en snel geleverd
Mooie modellen en goede kwaliteit
Goeie online web , duidelijk . Dienst na verkoop is super . Klantvriendelijk is echt een 10/10 voor me