Uitstekend product en service

Uitstekend ondergoed en zwembroeken. Ik kon mijn account niet gewijzigd krijgen, dat hebben ze voorbij direct geregeld. En ik kreeg een dag na de valentijnskorting nadat mijn account was gecorrigeerd toch nog de korting. Chapo

Mooi maar dacht dat het iets meer sexy was

Makkelijk

Correcte prijs/levering/afspraken

Geweldige service en goede producten!

BiBo Fashion biedt uitstekende service en ze doen wat ze beloven. Zo leverden ze de PUMP-kalender eerder mee op mijn verzoek en werd het geld voor een retour bijna direct teruggeboekt. Ook de communicatie (via mail) was erg snel en vriendelijk. De producten zelf zijn ook van goede kwaliteit en goed verpakt. De volgende keer zal ik weer bij BiBo bestellen!

Top levering.

Bestelling snel en keurig geleverd.

Alles perfekt!

Schnell und zuverlässig geliefert!

Tof assortiment snelle levering

Tof assortiment veel keuze, vriendelijk contact en snelle levering.

Snelle levering!

Mooie producten, goeie kwaliteit goeie site. Gewoon zoals het hoort. Niks te klagen!

Simply the best

Jammer dat ik geen 5 sterren kan geven en alleen maar 4,5 ster. Dan maar 5 hartjes gevuld met heel veel lof voor het Bibo fashion team.

Op mannen maat gemaakt

Top product met de beste service.

Perfecte service!

Wederom perfecte service. Op mijn verzoek is een model van AD dat (nog) niet in de collectie van BiBo was opgenomen besteld. Ik kreeg netjes binnen een week een mailtje van BiBo dat het model toegevoegd en bestelbaar was in de webshop. Bestelling zoals altijd perfect: eenvoudig bestellen en je krijgt einde dag bericht dat het pakket verzonden is. Volgende dag pakketje al in huis. Altijd een heel attent en persoonlijk bedankkaartje bij je bestelling. Retouren ook heel eenvoudig met bijgeleverde retoursticker en je geld wordt heel snel teruggestort. Perfect! Aanrader!

Uitstekend service

Totaal tevreden

Goede aankoop en snelle service

Met 2 dagen in huis. Prima!!!

Bestelling keurig verzorgd en snel in huis!

Hele goede site

Erg goede service en vriendelijk Zeer mooie collectie met top merken Mijn favoriete on line shop Harrie waltje

Goede betaalopties

+ uitstekende bezorging + betalen met iDeal - prijzig

Top.

Snelle service, prijs kwaliteit is top, correcte leveringen en je kan eventueel de niet passende artikelen terugzenden, het laatste heb ik nooit moeten toepassen. Zelf inlichtingen gevraagd via e-mail, over bepaalde artikelen en heel snel een reactie ontvangen. Een zaak om aan te bevelen.

Alles was dik ok

Alles mooi verpakt en afgeleverd en snel

Altijd betrouwbaar

Sinds ik bij BIBO mijn favoriete merken kon vinden en bestellen, altijd super blij met de aankopen, nooit teleur gesteld! Alvast bedankt Luut & team

goede service

Mooie

Nice ingepakt en heel snel bedankt

Quick delivery and excellent product

Delivery of the two orders as expected, quicker than what announced!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Uitstekend bedrijf

Snelle en nette stipte levering Mooie duidelijke internet site met mooie producten.

Snelle levering, super goede persoonlijke service!

Mooie collectie van goede kwaliteit! Met persoonlijke service wordt echt het verschil gemaakt! Er was iets niet op voorraad, even contact gehad en alternatief uitgekozen! Verschil in prijs werd netjes opgelost!