Snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk contact. Aanrader!
Alle kleding is perfect en van zeer hoge kwaliteit! Het pakket komt zeer snel aan en dit is zeker erg prettig. Ik ben 100% tevreden. Hartelijk bedankt!
Zeker aanrader ik kom zeker terug om meer te bestellen.
M'n headline says it all ;)
Stipt,correct,eerlijk,snel,kwalitatief…the best ❤️
Snel, zowel verzending na bestelling, als verwerking van retour.
Mooi product en snel in huis
Besteld en volgende dag geleverd. Met persoonlijk bedank kaartje er bij!
Schnelle Lieferung. Guter und schneller Kontakt. Bin sehr zufrieden.
Wat een ontzettend fijne webshop. Kreeg BiBo door een vriend aanbevolen, en hij heeft geen woord teveel gezegd.
Artikelen altijd zoals beschreven, snelle goede service en kwaliteit is top.
BiBo Fashion heeft een ruim aanbod aan underwear en de keuze is reuze. Goede service en heel erg klantvriendelijk. Producten zijn erg mooi en worden snel verstuurd met een persoonlijke touch.
Zie de zin hierboven
Goede snelle levering, netjes en discreet verpakt en altijd een leuk kaartje toegevoegd bij de bestelling! Keep up the good work!
Na meerdere bestellingen over het afgelopen jaar kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn over de Bibo webshop. Het aanbod wisselt geregeld en ligt in lijn met wat ik zoek, de kwaliteit is zeer goed. De service is uitstekend, snel en vaak met een persoonlijke touch en extraatje van Luut. Hoog tijd om persoonlijk de winkel eens te bezoeken, ik ben een zeer tevreden klant!
ik ben altijd tevreden over de artiklen nooit problemen er mij ze levering heel snel ik blijf altijd bestellen bij BiBo fashion
Ondanks dat de artikelen niet al te goedkoop zijn, ben ik teruggekomen vanwege de goede service. Helaas ging dit keer een product na het eenmaal gedragen te hebben al stuk, maar gelukkig is dit heel snel opgelost en kreeg ik een nieuw product zonder gedoe opgestuurd.
Levering snel naar tevredenheid en retourzending keurig afgewikkeld en geld snel teruggestort.
mooi erotisch ondergoed. Jammer alleen dat vaak bij dit ondergoed voor een ' punt ' zit ipv strak om je juwelen.
Vlotte levering met altijd een kaartje erbij
Fast, previce, free calendar(as per free Promotion) , but No free cockring as per First order...
Wederom super service! Snel Al vaker besteld Aanrader!!!
Meerdere keren heb ik al bij Bibo besteld. Soms krijg je er een leuk extraatje bij, maar altijd krijg je snelle en goede service. Via de mail heb je makkelijk contact als je vragen hebt en word je snel geholpen. Helemaal top dus!
Eenvoudig bestellen op de website, en als je snel geleverd