zeer snelle levering

Heel tevreden

Zeer tevreden en correcte bestelling. Proficiat

Heel tevreden

Zeer tevreden en correcte bestelling. Proficiat

Uitstekende service, goede betalingsmogelijkheden en snelle levering.

TOP!

Er was een probleempje met de bestelling, werd netjes tijdig gebeld, opties werden gegeven en voila daar was mn bestelling netjes op de aangegeven dag. Prima service hoor, en een leuk assortiment, ook belangrijk. Ja als nieuwe klant zeer tevreden. Ga hier zeker vaker shoppen.

Bijzonder tevreden

Large collection. Fast delivery. Premium quality. Run by nice guy. Bought Pump jockstraps and Addicted briefs. Definitely recommend!

toppie en een snelle levering

Large collection of sexy menswear. Fast delivery. Premium quality. Most of all, store is run by one of the nicest guys around. Bought Pump jockstraps and Addicted briefs : definitely recommend! Greetz, JeFavorietje

Gewoon doen joh. Gun jezelf premium ondergoed.

Uitstekende service, ik koop altijd bij jullie.

Large collection of sexy underwear. Premium quality. Fast delivery. And most of all, store is run by one of the nicest guys around. Bought Pump jockstraps and Addicted briefs : definitely recommend! Greetz, JeFavorietje;)

heel goed

ga zo door

Snelle en vriendelijke service

Onlangs heb ik een aantal bestellingen gedaan bij Bibo, telkens is het weer goed bevallen! Bij de laatste bestelling was er een item niet op voorraad dus even geïnformeerd en bleek er nog één te zijn. Ik kreeg direct een linkje naar mijn bestelling zonder de alle producten weer te moeten selecteren en kon meteen betalen. Heel erg fijn!

Vriendelijke en snelle service

Ik heb onlangs een aantal bestellingen gedaan bij Bibo en mijn ervaringen zijn uitstekend! Snelle reactie via de mail en meteen een betaalverzoek zonder daar weer een hele bestelling voor te moeten maken. Ook deze keer ga ik weer genieten van mijn bestelling.

Vriendelijke en snelle service

Discrete levering, keurig verpakt.

Relaxed thuis uitzoeken en vlot laten bezorgen.

Discrete levering, keurig verpakt.

Relaxed thuis uitzoeken en vlot laten bezorgen.