Gigantisch assortiment !
Al lang trouwe klant. Zeer naar tevredenheid. Afspraken worden nagekomen. Mooie merken en vaak goede aanbiedingen.
Super leuk verpakt en goede service Altijd leuk een bedank kaartje erbij
twee weken geleden voor het eerst bij deze winkel wat gekocht, echt super goed geholpen. en de surfers echt als een winkel. meedenken en klantgericht. een aanrader super
twee weken geleden heb ik voor het eerst bij deze winkel gekocht en ze hebben me super goed geholpen. echt een aanrader, super surfers en klant gericht. in één woord geweldig.
Snelle levering!
Snelle levering!