Top producten!

Snel en betrouwbaar!

Snelle service, goede kwaliteit

Altijd snelle service. Ook met terugsturen het geld snel weer op de rekening

Goede ervaring

Snelle levering, mooie producten, makkelijk terugsturen en geld terug ontvangen.

Super service

Iedere keer als we iets bestellen bij Bibo ontvang je een top service! Ze denken goed mee en de levertijd is ongekend kort. Ook krijg je elke keer een persoonlijk berichtje van de eigenaar Luut. Ik zeg gewoon gaan bestellen want ze hebben top service en geweldig mooie spullen!!!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit van alle bestelde kleding, goed advies op de website over maten en snelle levering.

Snel geleverd netjes discreet verpakt en producten zitten fijn

Goede kwaliteit en goede service

Het was goed en netjes geregeld.

Comfortable.

Snelle levering en duidelijke website

Mijn aankoop van BiBo Fashin werd snel geleverd. Ik kreeg ook voldoende info over de bestelling en levering. De website is heel duidelijk. De producteb zijn van goede kwaliteit.

Uitstekend snelle service!

Degelijke beschrijving, snel antwoord op vragen en snelle verzending! Zeker voor herhaling vatbaar!! Top shop!!

Mooi aanbod en geweldige service!

Super veel leuke producten op de site waardoor ik altijd enorm veel keuze stress krijg! Bij vragen en/of opmerkingen wordt ik altijd erg goed geholpen. Ze gaan echt een stapje veder voor je.

Besteld en alles snelle en goed verpakt geleverd

Snelle levering, de geleverde artikelen waren super, goede pasvorm en kwaliteit. Alleen minder vind ik persoonlijk, als een artikel niet goed is en deze wilt terugsturen dat dan de verzend kosten voor eigenrekening zijn.

Fijne webshop, snelle service!

Fijne webshop met een ruim assortiment. Snelle levering en goede communicatie, aanrader.

Supper snel bezorgd kan niet beter en keurige service ik kreeg zelf mailtje of het bezorgd was.

Supérieure webshop

Mooie webshop, snelle service, ook wanneer je iets terug moet sturen. Correcte, snel en vriendelijke afhandeling

Een top service , zoals het hoort

Had een zwembroek besteld, was niet meer voorradige. Hier kreeg ik netje over de mail bericht van en als ik wou een andere uitzoeken . Heb ik gedaan , deze was een stuk goedkoper . Het verschil is gelijk netjes terug gestort!

geweldig

Altijd perfecte service en een scala aan merken en modellen.

Goede en snelle service

Best prices for your pocket

Super fast delivery with a lot of choice on the market and good prices. Totally recommend for your party outfit desires.

Altijd goede en snelle service

Goede en snelle service, altijd wel iets leuks te vinden

niets te klagen

Mooie broekjes en nice shirt

Alweer een goede ervaring en snelle levering!

Uitgebreide en steeds wisselende collectie in de webshop, gemakkelijke website, duidelijke communicatie over verzending en zoals gebruikelijk snelle levering!