Snel en betrouwbaar!
Altijd snelle service. Ook met terugsturen het geld snel weer op de rekening
Snelle levering, mooie producten, makkelijk terugsturen en geld terug ontvangen.
Iedere keer als we iets bestellen bij Bibo ontvang je een top service! Ze denken goed mee en de levertijd is ongekend kort. Ook krijg je elke keer een persoonlijk berichtje van de eigenaar Luut. Ik zeg gewoon gaan bestellen want ze hebben top service en geweldig mooie spullen!!!!
Goede kwaliteit van alle bestelde kleding, goed advies op de website over maten en snelle levering.
Snel geleverd netjes discreet verpakt en producten zitten fijn
Goede kwaliteit en goede service
Het was goed en netjes geregeld.
Comfortable.
Mijn aankoop van BiBo Fashin werd snel geleverd. Ik kreeg ook voldoende info over de bestelling en levering. De website is heel duidelijk. De producteb zijn van goede kwaliteit.
Degelijke beschrijving, snel antwoord op vragen en snelle verzending! Zeker voor herhaling vatbaar!! Top shop!!
Super veel leuke producten op de site waardoor ik altijd enorm veel keuze stress krijg! Bij vragen en/of opmerkingen wordt ik altijd erg goed geholpen. Ze gaan echt een stapje veder voor je.
Besteld en alles snelle en goed verpakt geleverd
Snelle levering, de geleverde artikelen waren super, goede pasvorm en kwaliteit. Alleen minder vind ik persoonlijk, als een artikel niet goed is en deze wilt terugsturen dat dan de verzend kosten voor eigenrekening zijn.
Fijne webshop met een ruim assortiment. Snelle levering en goede communicatie, aanrader.
Supper snel bezorgd kan niet beter en keurige service ik kreeg zelf mailtje of het bezorgd was.
Mooie webshop, snelle service, ook wanneer je iets terug moet sturen. Correcte, snel en vriendelijke afhandeling
Had een zwembroek besteld, was niet meer voorradige. Hier kreeg ik netje over de mail bericht van en als ik wou een andere uitzoeken . Heb ik gedaan , deze was een stuk goedkoper . Het verschil is gelijk netjes terug gestort!
Altijd perfecte service en een scala aan merken en modellen.
Super fast delivery with a lot of choice on the market and good prices. Totally recommend for your party outfit desires.
Goede en snelle service, altijd wel iets leuks te vinden
niets te klagen
Mooie broekjes en nice shirt
Uitgebreide en steeds wisselende collectie in de webshop, gemakkelijke website, duidelijke communicatie over verzending en zoals gebruikelijk snelle levering!