Duidelijke site, netjes verpakt en op tijd geleverd. En de juiste bestelde maten!
Perfecte kwaliteit keurig op tijd afgeleverd
Al jaren mijn favoriete winkel: veel keus en super snelle levering. En ook dit keer weer een cadeautje erbij. Top!
Altijd goede service en ze geven je het gevoel dat je geen nummer bent maar een gewaardeerde klant. Dank aan team Bibo Fashion
Prima service en goede pasvorm en kwaliteit
Ik was echt onder de indruk van de snelle verwerking van mijn bestelling. De verzendbevestiging kwam heel vlot nadat ik mijn bestelling had geplaatst en deze lag de volgende dag in de brievenbus, dat was heel fijn. :)
Veel keus, kwaliteit
Dik tevreden, al zou het invullen van je gegevens wel wat beter kunnen.
Vind het altijd geweldig om bij jullie te winkelen,breed assortiment,topsnelheid,de beste merken,goede service en klantvriendelijk,mooi verpakt. Raad het iedere man aan. MVG,Jim.
Goede kwaliteit en goede maat
Product komt niet overeen met normale Europese maten. Erg klein. Verzendkosten voor retourneren voor eigen rekening, waren hoog
Hoi Nynke, Wat vervelend! Spaanse maten vallen inderdaad klein uit. Dit wordt door ons ook aangeven in onze maattabel. Ons advies is dan ook om een maat groter te pakken. Met vriendelijke groet, Luut
Ik ben toevallig uitgekomen op de website, want ik was op zoek naar korte shortjes. Heel leuk en uitgebreid aanbod. Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de stoffen. Pasvorm is prima! Ik ben fan en zal zeker nog terug bestellen!!!
Heel vriendelijk, Snelle verzending.
Leuke artikelen aan interessante prijs en snel geleverd
Ik had een aantal vragen en omdat ik vanuit het buitenland bestelde werkte het even niet. Uiteindelijk netjes uitleg en een oplossing gekregen. Top service en geweldige producten!
Snelle levering en mooie producten!!
Als zeer prettig en een snelle reactie op mijn vragen
Snel en makkelijk besteld. Binnen de 48 uur geleverd, top!
Elke keer krijg ik het gevoel dat de klant begrepen wordt en dat dáár naar gehandeld wordt.
Ik had snel een bestelling gedaan en zag achteraf dat ik de verkeerde maat besteld had. Een email gestuurd of de andere maat verstuurd kon worden. Super snel een bericht terug dat het geregeld ging worden! De volgende werkdag de mooie spullen in huis! Echt top!
Top kleding en snelle en levering. Hele leuke en lieve eigenaar.
Ziet er bijzonder uit
Super snel geleverd.