heel goed

ga zo door

Snelle en vriendelijke service

Onlangs heb ik een aantal bestellingen gedaan bij Bibo, telkens is het weer goed bevallen! Bij de laatste bestelling was er een item niet op voorraad dus even geïnformeerd en bleek er nog één te zijn. Ik kreeg direct een linkje naar mijn bestelling zonder de alle producten weer te moeten selecteren en kon meteen betalen. Heel erg fijn!

Vriendelijke en snelle service

Ik heb onlangs een aantal bestellingen gedaan bij Bibo en mijn ervaringen zijn uitstekend! Snelle reactie via de mail en meteen een betaalverzoek zonder daar weer een hele bestelling voor te moeten maken. Ook deze keer ga ik weer genieten van mijn bestelling.

Relaxed thuis uitzoeken en vlot laten bezorgen.

super goed en vriendelijk geholpen

twee weken geleden voor het eerst bij BIBO wat gekocht, en ben top en super goed geholpen. het ruilen naar de juiste maat was geen probleem, echt een aanrader deze winkel top, dankjewel.

snelle levering en goede producten

snelle levering goed zittend en kwalitatief goed underwear

Betrouwbaar en uitgebreide keuze

Al lang trouwe klant. Zeer naar tevredenheid. Afspraken worden nagekomen. Mooie merken en vaak goede aanbiedingen.

Super leuk verpakt en goede service Altijd leuk een bedank kaartje erbij

een top bedrijf, klant gericht

twee weken geleden voor het eerst bij deze winkel wat gekocht, echt super goed geholpen. en de surfers echt als een winkel. meedenken en klantgericht. een aanrader super