goede service

Mooie spullen

Perfekt

Immer wieder zufrieden

Top service en top kwaliteit! Mooie collectie.

Ben gewoon netjes en snel geholpen.

Snel geleverd, helaas niet mijn ding maar super snel retour verwerkt

Altijd leuke persoonlijke benadering. En spullen van kwaliteit. Dit keer was het niet helemaal mijn ding. Haast vervelend om een deel van de order terug te sturen aangezien alles altijd zo netjes verloopt, ook de retour werd netjes snel verwerkt. Aanrader dus.

Snelle service met altijd een personal touch!

Bibo heeft altijd leuke nieuwe items en blijft zich vernieuwen, snelle service en nog altijd met een personal touch van Luut. Top!

Snelle verzending, artikelen zijn kwaliteit!!

Perfecte service, vriendelijke noot bij het pakket, super!! Short iets groter dan verwacht, doch dat zal aan mezelf liggen. Thanks!!

Vertrouwd adres voor swimwear

Snelle levering zoals altijd!

geweldige service

Stond versteld dat het pakje er NU al was e-mail adres is [email protected].......... dank voor de armband

Ik ben al een ruime tijd klant bij BiBo en het bevalt me zeer goed. Mooie producten, snel en correct geleverd.

Snel geleverd, maat was goed en leuke items

Dus een dikke plus!

Top service en kwaliteit!

Snelle levering en altijd persoonlijk

Mijn aankopen worden altijd snel verzonden en er komt altijd een leuk kleinigheidje bij en/of een leuk kaartje dat met de hand geschreven is. Geeft de site een persoonlijk en vriendelijke vibe. Zeker aan te raden.

awesome

I ordered this outfit for parade and it went so good that definitely I will recommend this website to my friends. Professional service, fast delivery and so friendly attitude!

Mooie kleding. Heel goede kwaliteit. Ben echt tevreden.

Snelle levering en erg goede service

Snelle levering en erg goede service. Ook modellen die niet standaard in het assortiment zitten maar wel door de fabrikant gemaakt worden, kunnen snel geleverd worden.

Altijd goed en snel verzonden

Weer paar leuke onderbroeken gekocht .Mooi afgeprijst . Dag erop al binnen .Bedankt tot volgende keer

Zoals gewend, perfecte levering

Weer super goede levering, juist en snel geleverd. zoals we al jaren gewend zijn.

Correct in alles ,

Perfecte levering, en goede verpakt. Ook naar betaling toe , als er een product niet is stort men direct uw geld terug !

Prima ervaring, en goede producten

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst wat ondergoed besteld bij BIBO fashion. De zending liet even op zich wachten door drukte bij postNL zoals Luut netjes aangaf in een email. Dat persoonlijke en snelle contact wordt zeer op prijs gesteld evenals het hele proces van aanklikken tot ontvangen

goede site redelijk snelle service

Altijd goede ervaring!

Altijd goede ervaringen gehad met Bibo! Altijd snelle levering, juiste product en maat en discreet verzonden. En bij elke bestelling een kaartje met handgeschreven boodschap dat net dat gevoel van waardering geeft!!!

goede service en veel keus

heb al vaker bij bibo besteld en altijd met een leuke attentie erbij met een kaartje van luut.succes luut en je team.

Fast, good fit, totally dependable, know their clientete!

Fast delivery, great brands, easy site, great deals, the way online ordering should be!

Precies zoals het moet zijn.

Precies zoals het moet zijn.