Bedankt weer!!

Keurig verpakt. En mooi op tijd en een leuk kaartje van Luut erbij. Top weer

I’m happy with it

Fast service, Quality, and the piece ist like the picture and more beautiful in the reality. BiBO team ❤️

Super bedrij en geweldige service.

Wat een geweldige service. Had het e.e.a besteld en een artikel was niet op voorraad. Werd gebeld door de eigenaar en melde dit. Bood een andere jock aan die duurder was, maar hoefde niet bij te betalen. Dit is toch een geweldige service. Ben inmiddels 66 jaar, maar Bibo kan je tenminste sexy en kwaliteit kopen.

Als altijd prima service

Prima service, iets wat niet in het assortiment zat bij bibo werd voor mij besteld. Tnx!!

Snelle service goede pasvorm

Snelle levering en duidelijke site met mooie producten

Zeer goed en passend jock

Nog nooit gehad dat het zo goed past en heerlijk dragend jock Dus het andere ondergoed zal ik zeker bestellen bij jullie in een wordt super heerlijk ondergoed

Vlotte levering

Goede communicatie , vlotte levering en keurig verpakt.

Altijd mooie producten

Altijd prima kwaliteit en enthousiast,snel en correct geleverd

Weer zeer tevreden!!!!

Weer zeer tevreden, maar dat is altijd bij BIBo. Ik raad het iedereen aan. Goede en snelle service.

Snel geleverd, leuke merken

Mijn bestelling geplaatst en binnen 3 dagen geleverd in België. Leuk handgeschreven bedank briefje met pen was ook een leuk extratje. Ik bestel zeker meer via deze site en raad het anderen ook zeker aan.

Uitstekend!

Goede en snelle levering en service,raad het iedere man aan,blijf zeker bij jullie bestellen!

Gewoon weg goed

Super vriendelijk . Levering is heel snel . Klant vriendelijk zelf na verkoop . Goeie kwaliteit . Ik ben zeer tevreden van bibo fashion.

Kwaliteit kleding ontvangen!

Levertijd is super! Kwaliteit van kleding en de BIBO tas is geweldig! Echt een aanrader!

Top collectie top service

Super mooie collectie, super service en opvolging vaste klant van deze shop altijd mooi en sexy en hot met Bibo Fashion

Snelle levering en deskundig advies

Gelijk de volgende dag al in huis! Netjes verpakt en ook voor vragen is BiBo fashion beschikbaar. Snel een reactie en goed te traceren waar je bestelling zich bevind!

Gewoon heel goed

Snelle levering. Goede communicatie. En goede prijzen.

Snel betrouwbaar

Snelle levering betrouwbaar

steeds correct en snel

heel tevreden

Goede winkel

Ruime keuze, snelle levering en altijd betrouwbaar.

Perfecte service

Perfecte service

Uitermate tevreden!

Super webwinkel! Zeer betrouwbaar en ruime keus Levering altijd super snel!

Goede en adequate service

Betrokken medewerkers

Correcte levering en snel

Goede en snelle levering erg leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit. Erg leuk dat ze er iets bij doen Van een attentie maar wel steeds het zelfde wel jammer.

fashion award.

wat valt er te zegen over bibo fashion ,dat het altijd gewoon goed is wat je besteld en ook als je wat retour stuur of een product is momenteel niet op voorrraad dan wordt je daar vriendelijk op geholpen.