Ich habe zum 1. Mal bestellt. Habe mich über die super schnelle Lieferung gefreut. Da kann sich die Deutsche Post ein Beispiel daran nehmen. Die Artikel entsprechen voll meinen Erwartungen.
Hopelijk blijven mijn zwembroeken ook in vorm bij gebruik!? Maar droog zitten ze super!
7 stuks besteld en gepast, 4 stuks teruggestuurd en de dag erna was de bevestiging van de terugbetaling al binnen. In een woord: fantastisch!
Goede kwaliteit.
Snelle levering en product zoals verwacht
Snel, betrouwbaar en kwaliteit.
Leuke en sexy zwembroek.
Altijd goede kwaliteit van underwear met steeds een vernieuwende collectie van goede merken maar vooral een snelle en goede service vanuit Bibo Fashion. Zéker een aanrader om hier te jocks, slips etc te bestellen!
Snelle levering en mooi assortiment
Tuut,Tuuut tuuut... en de groetjes aan Luut!
Super service! En snelle levering ook in België Johan en Nic
Makkelijke site om bestelling te plaatsen en vlotte levering!
Zolang ik al klant ben, ben ik iedere keer tevreden over de afhandeling van een bestelling. Daarnaast is het een winkel met een divers assortiment, ruime keuze, goede kwaliteit en mode voor de moderne man.
Het product is wat men wenst (kwaliteit enz), goed en snel bezorgd . Bedankt voor de goede service.
Ondanks PostNL die niet leverde
Zie titel
De artikelen werden binnen zeer aanzienlijke tijd geleverd en alles zag er goed uit. Ook de gratis beloofde kalender erbij mogen ontvangen én een ansichtkaartje. Al met al erg tevreden en ik zal de volgende keer ook kiezen voor BiBo!
Snelle levering, goede info
Besides the fast delivery times and nice 'hand-written' cards I always receive, BiBo Fashion never disappoints in terms of great CS experience and a personal touch from its owner. So far quite pleased with them!
Zoals altijd.....top online shop!!
Heel tevreden
Top bedrijf
Service is goed snelle levering en altijd correct
na bestelling bleek 1 artikel van de 2 artikels toch niet op voorraad werd netjes opgebeld met de vraag of ik een vervangend artikel wilde of dat ik wilde wachten tot dat het artikel weer leverbaar was. Daar ik wilde wat ik besteld had is de bestelling netjes in twee delen geleverd. TOP service heren
Bestelling gedaan ( zoals vaker) goede service en voelt erg persoonlijk. Snelle levering!