Alles super gelaufen.

Ich habe zum 1. Mal bestellt. Habe mich über die super schnelle Lieferung gefreut. Da kann sich die Deutsche Post ein Beispiel daran nehmen. Die Artikel entsprechen voll meinen Erwartungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering mooie zwembroeken

Hopelijk blijven mijn zwembroeken ook in vorm bij gebruik!? Maar droog zitten ze super!

Wat een service

7 stuks besteld en gepast, 4 stuks teruggestuurd en de dag erna was de bevestiging van de terugbetaling al binnen. In een woord: fantastisch!

uitstekend

Goede kwaliteit.

Snelle levering en product zoals verwacht

Snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Snel geleden

Leuke en sexy zwembroek.

Goede en snelle service

Altijd goede kwaliteit van underwear met steeds een vernieuwende collectie van goede merken maar vooral een snelle en goede service vanuit Bibo Fashion. Zéker een aanrader om hier te jocks, slips etc te bestellen!

Snelle levering en mooi assortiment

Snelle levering en mooi assortiment

weer keurige levering...

Tuut,Tuuut tuuut... en de groetjes aan Luut!

Altijd grote keuze

Super service! En snelle levering ook in België Johan en Nic

Vlotte snelle levering!

Makkelijke site om bestelling te plaatsen en vlotte levering!

Top winkel

Zolang ik al klant ben, ben ik iedere keer tevreden over de afhandeling van een bestelling. Daarnaast is het een winkel met een divers assortiment, ruime keuze, goede kwaliteit en mode voor de moderne man.

Wat wil je meer!

Het product is wat men wenst (kwaliteit enz), goed en snel bezorgd . Bedankt voor de goede service.

Ondanks PostNL die niet leverde

Mooie collectie, goede webshop, snelle levering met een persoonlijk kaartje

Zie titel

Snelle levering en goede kwaliteit

De artikelen werden binnen zeer aanzienlijke tijd geleverd en alles zag er goed uit. Ook de gratis beloofde kalender erbij mogen ontvangen én een ansichtkaartje. Al met al erg tevreden en ik zal de volgende keer ook kiezen voor BiBo!

Snelle levering, goede info

Super nice!

Besides the fast delivery times and nice 'hand-written' cards I always receive, BiBo Fashion never disappoints in terms of great CS experience and a personal touch from its owner. So far quite pleased with them!

Top geregeld weer. Snelle levering!

Zoals altijd.....top online shop!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel tevreden

Topper!!

Top bedrijf

Geweldige service

Service is goed snelle levering en altijd correct

kwaliteit en super service

na bestelling bleek 1 artikel van de 2 artikels toch niet op voorraad werd netjes opgebeld met de vraag of ik een vervangend artikel wilde of dat ik wilde wachten tot dat het artikel weer leverbaar was. Daar ik wilde wat ik besteld had is de bestelling netjes in twee delen geleverd. TOP service heren

Bestelling gedaan ( zoals vaker) goede service en voelt erg persoonlijk. Snelle levering!