Goed aanbod, snelle levering

Na eerdere prettige ervaringen met deze webshop besloot ik er nu ook weer te bestellen. Aanbod is uitgebreid, en de levering is gewoon lekker vlot!

Duidelijke website snelle levering

Snelle levering en top producten

Mooie collectie & Vlotte levering

Goed advies betreft maten gehad.

Echt heel fijn!

Snel geleverd, discreet en alles wat ik had besteld. Top kwaliteit en datgene wat je verwacht!

Snelle service!

Klantvriendelijk (zeer behulpzaam via socials) snelle service en vaak iets extra’s bij je bestelling :)

Klantvriendelijk, leuk assortiment

Assortiment is uniek en uitgebreid. De plek om te kijken voor gay-artikelen in Nederland. Klantenservice is ook erg vriendelijk, makkelijk te bereiken en heeft een snelle reactietijd.

Top, zoals gewoonlijk

Al meerdere keren besteld en altijd top geregeld. Goede kwaliteit boxers, altijd snel reactie en een snelle verzending.

Service op maat - perfect!

Kon door issues niet in mijn postvak. Er werd gelijk meegedacht door het dan als pakket te versturen waardoor het aan de deur werd afgeleverd zonder meerprijs en binnen de oorspronkelijke levertijd. Luut, complimenten en bedankt!

Zalig om te dragen en goede kwaliteit en soms wat duur

Zeer betrouwbare winkel

Leuke spullen en voor ieder wat wat wils maar pluspunt is zeker de snelle levering.

Leuke items

Leuke kleding / ondergoed Snel in huis

Leuk om te zien wat nieuw is.

Fijne webshop

Supersnelle levering Discreet verpakt Steeds leuke boodschap erbij

Jammer dat bestellen niet via de iPad ging. Ik moest het via de pc doen, maar de levering was snel, en goede sale. Ga zeker vaker bestellen

Het is een TOP webshop.

De bent er echt klant ze staan steeds voor je klaar om je zo super mogelijk van dienst te zijn. Het is een shop met een ontzettende groote keus van topmerken.

Amazing!

Wonderful customer service, unfortunately some clothing didn't fit however I sent it back and am sure I will receive a fast refund. The brands are awesome and the price is absolutely acceptable! The owner is amazingly nice and will answer all your questions! Thanks, from Amsterdam. Christian

Goede terugkoppeling

Top, zoals we steeds gewoon zijn. Bedankt

Uitstekende webshop winkel

Snelle en nette levering, mooie website , ruime keuze

Tevreden over het aanbod en de afhandeling

Ik koop al zeker 6 jaar bij BIBO en heb tot nu toe alleen maar plezier van mijn aankopen. Het sparen van punten bij een aankoop vind ik van toegevoegde waarde.

Uitstekende kwaliteit

Vlugge levering !

Luuk je levert geweldige kwaliteit en altijd een persoonlijke noot en een leuk en bruikbaar kadootje.

Ondanks er een product bij was dat in een verkeerde maat was werd alles vlot behandeld… super vlot verder geholpen

Snel verzonden