Zalig zittend ondergoed dat snel wordt geleverd met een persoonlijke touch. Dat de bezorger niet wist dat wij ook een bel hadden en daardoor het pakketje iets later was kon de pret niet drukken. Ik ga zeker nog veel vaker bestellen.
Goede service en snelle levering.
Goeie kwaliteit , Echt super klantvriendelijk . Super snel ontv van de goederen . Bibo fashion is echt een aanrader voor iedereen .
Ook de persoonlijke bedankkaart wordt erg gewaardeerd!
Producten zijn zoals beschreven op de site. Levering is snel en ik was verrast dat er een leuke verassing in het pakketje zat
Wat een keus aan spannende broekjes waarmee je de blits kunt maken! Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Snelle levering.
Kleding was op tijd binnen en goede communicatie! Top!
Alles correct en snel geleverd
2 artikelen besteld. Veel aanbod in de webshop en op voorraad. Snel geleverd. Ook terugsturen van artikel als het niet bevalt was geen probleem. Ook snel het geld weer terug. Voor herhaling vatbaar.
Al enkele keren besteld bij Bibo en steeds een zeer goede service gehad. Mooi verpakt met af en toe wat leuks bij!
And they came beautifully gift-wrapped in time for Christmas. Very happy with my purchase.
Zwembroek was uitverkocht, toch werd er alles aan gedaan om het op tijd voor de vakantie in huis te hebben. Super!
Vlot, snel, goede prijs.
Goede service, fijne kwaliteit!
Super snelle levering naar België en de service is perfect! Een echte aanrader!
Prachtige collectie. Mooi ondergoed van de beste merken. Altijd snel geleverd en een hele goede en persoonlijke service. Nooit meer ergens anders bestellen. ❤️
Snelle levering, vriendelijk service, super leuke artikelen! Gewoon top!
Heb mijzelf weer lekker getrakteerd op leuke broekjes en tanktopjes. Helaas waren de tanktopjes toch iets te groot maar dit was geen probleem. Geretourneerd en de juiste maat besteld. Hele fijne klantenservice! Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Goede service en contactmogelijkheden, snelle verzending en geen gedoe met eventuele retourzendingen
De site is toegankelijk en gebruikersvriendelijk. Het assortiment is breed ook.
Snelle levering van goede kwaliteit ondergoed
Gewoon goed en snelle levering mooie merken
Mijn bestelling sneller aangekomen als verwacht
Ik ben al jaren een tevreden klant bij BiBo Fashion. Steeds weer komen er nieuwe artikelen van gerenommeerde merken met een goede kwaliteit bij. Spannend en verrassend. De service is prima!
Goede website gemakkelijk om te betalen veel nieuwe dingen om te bestellen. En ook goed dat ze korting geven Nadeel weinig merken van ondergoed zoals Calvin klein.