Super snelle levering, leuke persoonlijke boodschap erbij. Kwaliteit van het product was helemaal prima. All around top!
Snelle levering en altijd een presentje erbij super
Krijg alleen nog steeds niet voor elkaar om in te loggen met wachtwoord Zeer goede kwaliteit en service
Kwaliteits producten , snel geleverd , netjes verpakt , kalendertje gratis erbij , helemaal top. Ik kom hier zeker terug. (Besteld: diverse PUMP jocks)
Zeer tevreden met levering , goed verpakt artikelen voldoen aan foto's op de site
Niet mijn eerste bestelling bij jullie en ik bestel hier zeker nog !!!
producten zijn top. bestelling had vertraging maar is snel en goed op gereageerd .goede service.
Super snelle levering en nog snellere retourneringen! Top! Aanrader!
Snelheid van leveren en produkten ( slips Addicted - Shiny )
Ik koop al jaren bij BiBo Fashion en ik kan alleen maar vol lof spreken. Goeie TOP service, snel geleverd en doen niet moeilijk met ruilingen of wat dan ook.Ik zou zeggen wees niet bang om bij BiBo Fashion wat te bestellen prima bedrijf al jaren.
Bestelling altijd snel geleverd. Mooie kwaliteit strings.
Artikelen werden de volgende dag al geleverd. Bij vragen krijg je direct antwoord.
Snelle levering, een paar uur te laat want ik was al weg. Maar dat was mijn schuld. Ik had te laat besteld. Mooie kalender erbij gekregen. Helemaal top
Snelle levering, mooi product
Goede levering volgens afspraak! Top!
Website is mooi overzichtelijk en de levering super snel!!
Fast delivery good prices and good communication
Erg fijne webwinkel! Mooi en groot assortiment en erg snelle levering Kleine tip: als je brievenbus pakket gebruikt, doe het artikel niet in een hard kartonnen verpakking, want dat past niet door brievenbus.
'Niks te klagen', op z'n Hollands gezegd. Oftewel, opnieuw zeer tevreden over de levering, op alle vlakken. En ofschoon het 'gewoon een webshop-bestelling is, voelt de afhandeling en levering als 'heel persoonlijk'. Doen ze goed, die heren van BiBo Fashion ;-).
Zeer correct geleverd en discreet verpakt. Met nog een geschenkje bovenop! Gewoon geweldig.
Snelle levering, mooier producten, prijs kwaliteit in order
Goede kwaliteit,goede en snelle service,leuke extra cadeautjes,mooi verpakt,blijf zeker bij deze winkel bestellen.
Prachtige spullen op de website. Met genoegen wat kunnen bestellen. Snelle levering, goede kwaliteit producten en een persoonlijke groet in het pakket. Met genoegen bestel ik de volgende keer weer op deze website.
Ruime keus aan mooie en spannende broekjes met perfecte pasvorm. Afhandeling van bestelling heel goed. Bibo is altijd een aanrader!
Site levert op tijd en heeft kwaliteitsproducten en een mooie sale. Gratis retourneren zou wat mij betreft leiden tot 5 sterren.