Altijd goede service en goede producten
waar krijg je na 2 dagen je geld terug op de rekening gestort na een retourzending......
snelle en nette levering
Zie hiervoor.
Een 9 omdat er altijd plaats is voor verbetering. Maar ik ben tevreden!
Elke keer weer een verrassing wat er voor cadeautje bij de zending zit. Zorgvuldig verpakt en snelle levering
Ondergoed besteld bij Bibo, het is zoals beloofd snel geleverd. Mooi verpakt en een ruime keuze van kwalitatief goede producten. Zeker een aanrader voor mooi en uitdagende mens(under)wear.
Goed maar ik mis een pen bij de bestelling
zeker aan te beleven
Fijn ondergoed tikkie ondeugend en zit heerlijk..
Een uitstekende professionele service!
Super Service schneller Versand und top Preise
Weer perfect fit en alles exact als gehoopt: twee korte broekjes in mooie kleuren.
Altijd prima service en snel geleverd. Ruime keuze en vaak promoties. Ook punten sparen is mooi meegenomen om bij volgende bestelling extra korting te krijgen.
Ruime keuze uit de nieuwste ondermode van alles wat te vinden; casual tot super sexy ! Levering is altijd in orde en snel bezorgd thuis.
Boxers waren niet niet zoals verwacht , teruggestuurd . En geld terug gekregen in een no time .
Schnelle Lieferung, sehr guter Kundenservice
snelle levering. wanneer (bij mij bij uitzondering) maat niet klopt, wordt volgende bestelling net zo snel geleverd en na terugzending van eerste versie wordt bedrag per ommegaande terug gestort.
Klantvriendelijk,supersnelle levering,mooi verpakt,top product,alles ging perfect zoals altijd,blijf bij jullie bestellen!
Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Speciale verzoeken zijn geen probleem. Top service. Kortom al enige tijd mijn favoriete webshop.
Snelle levering en prettig contact via telefoon en mail bij navraag naar pasvorm en omruilen. Leuk dat er bij de bestelling een attent kaartje zit en een leuke goodie!
Wat er niet is kan vaak gewoon worden geregeld! Service is uitstekend
Zeer goed kontakt. Snelle afhandeling van de bestelling, zeer vriendelijke service. Zeer goede producten.
Geweldige keus in sexy slipjes voor mannen, en uitstekende service