Je word best snel geholpen en je bestelling is de volgende dag al in huis. Erg tevreden want krijgt met alles wat je klopt een instructie bij hoe je het moet monteren, dat kan je echt helpen en veel tijd kosten

Topservice

snelle levering, prijs kwaliteit, dikke aanrader

Ik raad het aan

goede kwaliteit en prijs snelle levering

Top geregeld en altijd leuk het hand geschreven kaartje

Snelle bezorging en goede onderdelen geleverd. En er zit altijd een kaartje en een presentje bij heel netjes !!!

Goede service, snelle levering goede kwaliteit.

Hele snelle service

Super snelle service

Everything good !

Zeer snelle levering en eenvoudige montage van het materiaal .

Tot nu toe voldoet het

Onderdeel past niet

De downpipe die ik voor mijn seat ibiza 6j gekocht heb passt niet is helaas voor en 1.4 en niet voor en 1.6 maar voor de rest tevreden

Na een bericht op Instagram gestuurd te hebben had ik binnen 12 uur reactie. Bericht was 's avonds verstuurd en vroeg in de ochtend de volgende dag had ik antwoord. Gelijk een gepast advies waar ik mee uit de voeten kan.

Duidelijk en snel geholpen!

Had wat vragen over mijn stage 1 tune voor mijn b48 motor . Snel reactie en duidelijk over nieuwe bougies . Persoonlijk contact ook erg fijn ! Snel een nieuwe bestelling plaatsen tot snel . Groet niels ...

super,snelle service en correct

Elke keer als ik bestelde hoefde ik niet lang te wachten +- 3 dagen. Voor vragen over onderdelen altijd snelle antwoord over het product. Bij levering zit er steeds persoonlijk kaartje alsook een geurhangertje voor de auto. Dit wordt ervaren als zeer klantvriendelijk en komt persoonlijk over. Wat ik bestelde voldeed steeds aan mijn verwachtingen.

Zeer snel geleverd

Werkt fantastisch

Super handig met het stappenplan op de website. En super tevreden over de service.

Perfecte service en heel vlot geleverd.

Mijn bestelling is heel vlot verwerkt en snel geleverd geweest. Heel tevreden over mijn aankoop.

Kwaliteit

Paste direct zonder enige aanpassing op de auto, en makkelijk te installeren

top!

super goede klanten servies en sneller levering echt gwn super

top service sneller dan verwacht

top service snel levering vriendelijke mensen die op mijn mail hebben beantwoord

Altijd mooi optijd mijn bestellingen ontvangen. 24TUNED is mijn vaste online shop.

Heel blij met mijn bobines en bougies, ik kreeg er zelfs een handgeschreven bericht bij om mij er veel plezier mee te wensen. Ze steken moeite in hun klant!

Een air intake besteld als verjaardagscadeau voor mijn vrouw. Bestelling was snel binnen en helemaal compleet. Ook een leuk persoonlijk kaartje met de hand geschreven en een geurhanger erbij. Top service en zal verdere onderdelen zeker ook hier bestellen.

Ik had een ram air luchtfilter nodig voor mijn bmw De heren en dames hadden dit liggen Bestellen ging makkelijk en de volgende dag had ik de filter in huis En de prijs was goedkoper dan op de andere webshops De volgende keer dat ik weer iets nodig heb ga ik eerst naar 24tuned.cm

Prima shop met persoonlijk tintje

Ik had bougies besteld en ingebouwd echter bleek mijn euvel aan de bobines te liggen. Die heb ik via een andere website besteld maar daar kwam geen handgeschreven kaartje bij. Dat kleine gebaar vind ik toch de sleutel tot een goeie klantenbinding, ik bestel AL mijn tunings spullen bij 24tuned.