Moest snel een nieuw luchtfilter voor mijn gti oude was er niet best aan toe dus snel besteld en zoals op de site staat binnen 24 uur..had de oude net gedemonteerd en ja daar stond de bezorger al..super dik tevreden ook het persoonlijke kaartje erbij geeft je toch een goed gevoel.ik bestel volgende keer zeker bij 24tuned
Voldoet aan beschrijving. Goed verpakt en snelle service
Impossible de faire tenir le filtre que j’ai commander car le diamètre de celui ci est trop petit ce qui fait qu’il se retire sans arrêt donc inutilisable
Bonjour Timothée, Désolé d'apprendre que le filtre ne convient pas. Pourriez-vous partager avec nous quelle voiture, quel modèle et quel moteur vous possédez (y compris les chevaux selon les papiers de la voiture) ? Je serais alors heureux de vérifier avec vous si vous avez commandé le bon filtre à air. Salutations, Koen de 24TUNED ------ Hi Timothée, Wat jammer om te horen dat de filter niet passend is. Zou je met ons kunnen delen welke auto, model en motor je hebt (incl. pk's volgens de autopapieren)? Dan kijk ik graag met je me of je de juiste luchtfilter hebt besteld. Groetjes, Koen van 24TUNED
Fantastische service met zelfs een handgeschreven kaartje. Geeft je het gevoel dat je bestelling met ambacht is afgehandeld en met plezier is verstuurd.
Wszystko dotarło ładnie i bezpiecznie zapakowane. Dzisiaj zamontowane i dziala super
Zeer prettig shoppen bij 24Tuned. Ook deze bestelling verliep wederom gesmeerd. Dank jullie wel 24Tuned!
Snel en correct geleverd .
Eerlijke prijzen , pijlsnel geleverd met een gepersonaliseerde briefje er hij..helemaal geweldig vind ik zoiets...
Ik schrijf alleen een review als ik vanaf het eerste moment tevreden ben. Dit bestaat niet uit alleen een bestelling plaatsen en de volgende dag je gekochte product ontvangen. Tegenwoordig moet alles in snel tempo, online, 24/7 en communiceren met een voorgeprogrammeerd systeem. Misschien ouderwets maar ik mis het binnen stappen van een speciaal zaak waar je de tijd kreeg en menselijk antwoord over producten kreeg. Ondanks het online is krijg je van het 24tuned team snel, persoonlijk en duidelijke uitleg zodat je zeker weet je het juiste product ontvangt.
Zo snel als 24tuned kan haast niet savonds besteld om 21uur Volgende dag in huis Top kwaliteit
Je wordt netjes op de hoogte gehouden. En duidelijke uitleg hoe je product moet monteren.
Producten kwamen snel binnen. Er stonden duidelijk handleiding erbij. Verder is het een bedrijf dat voor de klanten is !!!
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Wesley 😄💙 Helemaal top dat je tevreden bent met onze service en dat de handleiding behulpzaam was. Geniet van al je bestelde upgrades en heel veel rijplezier topper!
Snel verzonden Was verrast dat zelfde dag er nog was! Echt super service
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Carola 😄❤️ Helemaal top dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij! Geniet van je Pipercross en NGK upgrades. Een mooie zonnige dag gewenst 🌞
De artikelen zijn helemaal top, ik heb hier al meerdere artikelen aangeschaft. Dit bedrijf is erg betrouwbaar, en weten alle vragen professioneel te beantwoorden. Ik beveel het zeker aan, ik merk dat mijn auto veel beter oppakt en rijd stukken beter.
Hoppa, daar worden wij gelukkig van: jij helemaal blij met je nieuwe upgrades. 😄 Superbedankt voor je geweldige beoordeling Iwan 😄💙 Heel veel rijplezier en geniet van al je upgrades.
Op donderdag avond besteld,zou zaterdag's geleverd worden maar kwam al vrijdag avond. Zaterdag meteen de racingline r600 gemonteerd op mijn golf 7.5 gti performance. Goede pasvorm en redelijk snel te monteren. Merkbaar verschil met rijden auto lijkt ook wel zuiniger en rijdt soepeler.
Kijk dat lezen we graag Marc. Snelle levering, voor een snelle auto en ook nog eens snel ingebouwd. Superfijn dat je tevreden bent met je nieuwe intake upgrade. Dankjewel voor je leuke beoordeling en heel veel rijplezier topper 😄💙
Alles enorm snel, lief kaartje erbij, en een geurtje. TOP!
Jij bent top Freek! Superbedankt voor je geweldige beoordeling 😄💙 Wat fijn dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair PRORAM sportluchtfilter en heel veel rijplezier.
Het ging uitstekend!
Daar worden we blij van! Superbedankt voor je geweldige beoordeling Glenn 😄💙 Helemaal top dat je zo tevreden bent. Geniet van je nieuwe upgrades en een mooie dag gewenst.
Mooi spul
Jij bent top, Eumer! Superbedankt voor je geweldige beoordeling en geniet van alle upgrades 😄💙
Heel snel geleverd, goed advies gekregen, heel vriendelijk.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Slawomir. Heel fijn dat je tevreden bent. Jij blij, wij blij 😄💙 Geniet van je upgrades en van je auto.
Alles netjes verpakt en snelle service helaas is de pasmaat voor de ed35 zonder geluidsbuis niet goed zelf gelukkig technisch aangelegd en een beugel op maat gemaakt verder netjes en goede service
Superbedankt voor je beoordeling Kevin 😄💙 Helemaal top dat je tevreden bent met onze service. Wat vervelend dat je problemen ervaarde met het artikel. Mocht dit in de toekomst nog eens voorkomen, wat we natuurlijk helemaal niet hopen, mag je altijd met onze klantenservice contact opnemen zodat we je vliegensvlug verder kunnen helpen. Voor nu alsnog heel veel rijplezier gewenst en een mooie zonnige dag.
Behulpzaam Goede service Meedenkend
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Ahmet! Jij blij, wij blij 😄💙 Geniet van je auto en maak er een mooie dag van.
Nooit eerder bij 24tuned besteld. Ik heb Pipercross sportluchtfilter besteld voor mijn Clio RS. Netjes een mail ontvangen dat mijn bestelling in de avond al kan verwachten, zodat ik kan genieten van mijn upgrade. Het voelt alsof 24tuned om de hoek zit. Het maakt volgens mij niet uit waar je woont, 24tuned levert het snel en keurig op dezelfde dag. De service en klant vriendelijkheid is gewoon een 10+. Bedankt 24tuned!!! Kom zeker weer terug! Een aanrader voor iedereen!!!
Wauw Jurchens! Superbedankt voor je geweldige beoordeling 😄💙 Helemaal top dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij! Geniet van je nieuwe Pipercross sportluchtfilter en heel veel rijplezier!
Pakket toch eerder geleverd dan 8 april. Met aandacht en zorg verpakt.
Elke keer als ik iets bestel wordt dit supersnel en goed verpakt bezorgd!! Hulde en hier kunnen anderen nog wat van leren. Ga zo door en tot een volgende
Wegens pech met de auto was snelle levering noodzakelijk voor deze alleenstaande mama van 3. Dus super fijn dat ik de dag erna al de bestelling binnen had! Ik ga jullie zeker aanbevelen!