Goed en betrouwbaar past makkelijk en ook goed voor je auto
Besteld en volgende dag binnen! Product was goed verpakt en alles werkte vrijwel direct na installeren. (ForgeMotorsport BOV voor W176)
Na een bestelling te hebben gedaan kreeg ik een mail dat er bepaalde producten niet voorradig waren, hier hebben ze mij een goed alternatief gegeven zo gezegd zo gedaan meteen een nieuwe bestelling gedaan en dag erna al in huis. Super service en snelle levering
Sportfilter besteld volgende dag meteen in huis, plus nog een persoonlijk bedankje van de eigenaar zelf gekregen.
Bobines + bougies besteld. Kwaliteit is 10/10
Eerste keer besteld, en word super behandeld. Kunnen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.. kom.hier zeker terug
Gevraagd om wat advies, deze gekregen en de juiste producten besteld! Vervolgens worden deze ook. Nog eens sneller geleverd dan verwacht! Beter kan echt niet ;)
De CTS intake voor mijn Audi kwam snel, netjes en met een persoonlijk kaartje erbij. Geïnstalleerd en erg blij mee!
Hello guys ! Very fast delivery and easy to mount hood strut ! Very satisfied ! Greets from Belgium
Installatie moet nog gebeuren maar verwacht geen problemen.
Als ze het hebben bestel ik altijd bij 24 tuned! Goeie service snelle reacties !
Mooie spoiler. Veranderd heel de look van de auto. Makkelijke installatie voor een mooie look.
Ik ben zeer tevreden dat de Belgische klanten nu ook kunnen kiezen om in 3 keer te kunnen betale n waarvoor dank!
Goeie service en mooi ingepakt en leuk verassing en ik ben wel ontzettend tevreden mijn gevoel dv+ dumpvalve rijdt lekker dan originele dumpvalve .m.v.g:Anthony van meer
Overzichtelijke website, goeie omschrijving van hun producten. Bestelling zeer snel en correct ontvangen.
Het was een gemakkelijke aankoop, de communicatie was top en de levering snel. Bedankt mannen!!
Zeer tevreden. Ik raad 24tuned aan!
Amazing top job but this delivery wow never see a order come fast like this. Everything amazing. This is what we expect. You buy something and customer care about you give you small gift and send you a card. What a move. All my cars sport i will buy here.
Fastest delivery ever
snel levering
Super and fast delivery
Fijne communicatie stond de volgende dag bij mij op de stoep
Onderdeel werd een dag eerder geleverd dan verwacht. Ook zat er in de doos een handgeschreven kaartje met een bedankje.
Er kwam een handgeschreven briefje bij, is net het extratje waarom ik bij jullie vaker ga bestellen :)
Alles goed gevonden Heel snel En heel correct